wsadad Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ya bu el moradlar super ya savas 5 dk da bitttigi gibi bretteki crystal de tarumar oldu 200np ve 200k para geldi simdilik bakalam ahanda 200 np daha
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 pot bitti yattım cyrstal'in dibine. :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
wsadad Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ya kristali bi daha kırmak lazım oldu Kızın biri de devamlı emirler yagdırıyo :D ahahah baya ii national geldi 800 kadar :)
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 wsadad olum sen hangi server da oynuyon :D
pressok Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ben de onu merak edip duruyordum bugunku savasta (ares) cok kisa bir surede nasil oldu da elmoradlar bizim kapiya kadar geldi anlamis degilim iceri girdik 5 dakika sonra savas bitti nedir bu?Bu arada lag da cok vardi en az 4 kisiyi koyun gibi kestim adam belli ki lagta ama iide oldu biraz :P[signature][hline]IM A ALONE WARRIOR AWAY FROM HOME
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Savaşın erken bitmesini sebebi her savaşta en az 1 varderi ve keeperi kesen totti_gear isimli elemana sorun adam ne yapıyorsa gidiyor kesiyor adamı gören yok savaş arenasında ne diyelim helal![signature][hline]Nation :was EL Morad Server :was Ares NicK :was BuRiAL CLaN :was TnT LvL :was 62 Blade Master Warior Anılar..... :/
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: BuRiAL_TR, 08 Haziran 2005 09:23 tarihinde demiş ki: Savaşın erken bitmesini sebebi her savaşta en az 1 varderi ve keeperi kesen totti_gear isimli elemana sorun adam ne yapıyorsa gidiyor kesiyor adamı gören yok savaş arenasında ne diyelim helal! evet o totti de bi olay war ama anlamadım,warder i friend liste almısh da calling friend scroll mu kullanıo acaba :D Dun gece savas sonrası breth istila edildiginde ordaydım,totti de ordaydı.arada bi kac kapıshmamız oldu breth ici arka tarafta.oyle agam pasam damage ı yok, ama ozel bir durumu warki dakika bes warder indirio keeper indirio..[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
wsadad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 valla onu bunu b,lemem de su kriltal dibi super oldu ya bundan sonra her savasta olumune brethe dalacam yatacam orada uper ya 823 np kazandım ve hepsinide kendim kazandım ahahah partisiz parada super oldu ya hiç kesmediyse 10 tane "civciv" kestim... totti ye buradan basarılarının devamını diliyorum :D
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: wsadad, 08 Haziran 2005 12:08 tarihinde demiş ki: valla onu bunu b,lemem de su kriltal dibi super oldu ya bundan sonra her savasta olumune brethe dalacam yatacam orada uper ya 823 np kazandım ve hepsinide kendim kazandım ahahah partisiz parada super oldu ya hiç kesmediyse 10 tane "civciv" kestim... totti ye buradan basarılarının devamını diliyorum :D *!Helal!*[signature][hline]Nation :was EL Morad Server :was Ares NicK :was BuRiAL CLaN :was TnT LvL :was 62 Blade Master Warior Anılar..... :/
Öne çıkan mesajlar