Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl Zengin Olup Köşeyi Dönerim

palanor

Öne çıkan mesajlar

e bana bir çözüm bir yol gösterin o zaman
daha ne olacam onu bile bilmiom lv 30 oldum (yanlız pahalı olmasın biliyorsunuz kedimin ağzı açlıktan kokuo :-p )[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vicious, 08 Haziran 2005 00:16 tarihinde demiş ki:
daha ne olacam onu bile bilmiom lv 30 oldum (yanlız pahalı olmasın biliyorsunuz kedimin ağzı açlıktan kokuo :-p )

yok mu yardım eden böhüü
bu sırada bir meslek almak için geçmi kaldım yoksa mining falan alsam kullanabilirmiyim benim olduğu yerlerde ???[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vicious, 08 Haziran 2005 10:43 tarihinde demiş ki:
said:
Vicious, 08 Haziran 2005 00:16 tarihinde demiş ki:
daha ne olacam onu bile bilmiom lv 30 oldum (yanlız pahalı olmasın biliyorsunuz kedimin ağzı açlıktan kokuo :-p )

yok mu yardım eden böhüü
bu sırada bir meslek almak için geçmi kaldım yoksa mining falan alsam kullanabilirmiyim benim olduğu yerlerde ???

su an ne kadar fakirlikten azim koksada :D lvl 10 ken 15g wardi :D bs/mining ikilisi gittim ama biraz farkli... En basit taktikle anlatayım sana... lvl 10 lardayken.. ally e göre konusucam. elywn forest civarindaki tüm mine veinlerin yerini belirledim! hep aynı yerden çıkıyorlar çok çok 5-10 kare farkeder :D ve hepsine bir kere gider vede geri dönerdim yaklaşım 60-70 copper ore bu şekilde toplardim. 2 tur yapardım genelde. çünkü vdig ettigin vein e geri gelene kadar yenisi spawn oluyor :D eritmeden satardim mining kasicaklar için olmadı eritip satmayı denerdim. oda tutmadıgı zaman bs kasardim. sonra lvl 15 civarlarinda ayni taktik westfall civarina uyguladım ama SW veya IF de satman gerekiyor ne yaparsan yap :D.. 20 den sonra ise duskwood taki spawnpointleri belirle we oralarda satmaya başla derim ben sana :D ondan sonrasını bilemem 30 civari desolace olur ben şu an oralardayim ama pek gezemiyorum waktim olmuyor :D
mining ile iligili verilecek tek sır spawn pointleri iyi bir şekilde belirle ve rutin aralıklarla ugra :D[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay
Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain (Dead One)
WoW : }{an©e® -> LvL 33 Human Warior / Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Azshara-Bloodelf = En kolay Runecloth
Blasted lands-Nethergarde Mine = cok guzel Mageweave
Gold farm ıcın super yerlerdır.

Ayrıca Azshara dan Satyr lerden dusen felcoth u, Mooncloth a transmute edıp (4 gun cooldown) guzel para yapılabılır) ah de satılaraktan.

Mınıng varsa, thorium, arcanite satılabılır gene ah de.

Skinning le il serverlar acıldıgında gecede 20-25 stack sattıgım oluyordu (grind yaparken :) sımdı satılırmı bılmıyorum serverın alayı skınner cunku ).[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an
Nebula : Rottin Aquilla
Bloodscap : Hellnar lvl 60 Shadow Priest.
Hellzash lvl 60 Rogue.
Sosyal ağlarda paylaş

ah den iyi para kırarsın onun haricinde humanoit keresekte geliyor benim servetim bandaj yapıp satmam dan geliyor desem yeridir bide her haritada sandıklar var belli yerlerde cıkıyorlar yerlerini ogrendinmi iyidir sandıklardan iyi itemler cıkıyor genelde azharada bulmustum ama en iyi si instancelerden dusen itemler cok fazla iyi item dusuyor oralarda
Sosyal ağlarda paylaş

level 34 de 85 gold param var :)
engineering ve cloth lar sağ olsun.

engineering in questler için gereken itemları AH de çok kolay gidiyor minimum 70s a satıyorum. bu şekilde 3-4 tane item var yapabildiim hepsini koyyorum 2 şer 2 şer
ayrıca linen cloth dediiniz o en düşük seviye cloth un 20 tanesini 70s a bile sattım normalde 50s a falan gdiiyor ama.
para para para !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...