Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enchanced Reflexes/Combat Prowess

KahnX

Öne çıkan mesajlar

Biliyosunuz ikiside combat xp ile çevrilen FS treeleri.
ilk kutu 175k
ikinci kutu 250k
üç 350k
dört 450k
toplam 1225k
Bir BH ve yanına pistol rifle veya carbine gitseniz rifle xp ve combat xp alıcaksınız. rifle 30:1 çevirme oranı combat da 3:1 çevirme oranına sahip.Combat da rifleın 1/10u kadar xp verdiğinden combat da rifle ile aynı jedi xp i veriyo
yani hunta çıktığımızda 15:1 gibi bi oran oluyo toplam.Ee şimdi 1225 4 tane kutunun fiyatı. 6 tane branş almamız gerekiyo yani bunu 6 ile çarpıyoruz 7350k oluyo.

7350k Jedi Xp gerekli FS'den Initiate'e geçmemiz için.Bu Jedi Xp'ini normal xp'e çevirdiğimizde;
7350kx15 yapıyoruz. (15 yukarda hesaplanılan ortalama oran hatırlarsanız)

sonuç 110milyon xp!
Hunt yoluyla gidersek toplam 110 milyon xp oluyo.Lan biz 3 milyon xp ile bi template bitiriyoruz 110 ne demek be ? Jedi olmak CU ile imkansız mı oldu be allahsız devler.Daha kolay bi yolu yokmu bu xpleri almanın ? Yoksa oyuna dönenler yine mi bırakacak sıkılıp ? (jedi olmayıp da oyuna dönenler)
Sosyal ağlarda paylaş

1)Grupla kasarken biri bomba atip feign death yapiyordu sonra basliyorduk kesmeye,çok güzel xp aliyorum demişti bana.
2)Vehicle patlattin mi jedi xp kazaniyormus diye duydum.[Fixlendi mi bilmiyorum ,exploit tabiki yapmayin:)][signature][hline]Eamer Strider-eclipse
Aymar Ehe-eclipse
The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MrBomb, 05 Haziran 2005 04:40 tarihinde demiş ki:
arkansis grenade olayı mı? grenade le combat xp baya kolay alınıyo diye duymuştum, ama grenade fiyatları yüksek olduğundan pahalıya geliyomuş sanki xp satın alıyomuşsun gibi oluyomuş :)

yooook
alakası yok
şu anda mcm mdoc ile combat xp kasıyorum
soe nin saçmalığı[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

hadi ya artık doctor ve combat medic combat xp veriyo demek? büyük ihtimalle doc ve combat medicleri gruplara girip pve ve pvp yapmaları için teşvik etmek soe nin amacı. nası peki kaçar kaçar geliyo xp? area heal yaptığın zaman heal ettiğin her oyuncu için maksimum xp mi alıyosun? biraz anlatsana[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

ya
ben açıkcası

phase 4 ün
healing kutularını doldurmak için
3 4 saat oynadım
30 dakika sadece 1.2m caplemek için geçen zamandı
geri kalandada gidip geliyordum village a orada gidiyordu dakikalar.

heal başına 6000 alıyorsun xp
yani grubun npc lere odaklanmışken
gruptan 1 kişiye heal basar isen , npc lerin her bir ölüsünden 6k geliyor (6k idi yanlış hatırlamıyorsam)

bunun yanı sıra şu anda pistol xp alıyorum ve combat xp alıyorum heal yapmadan

bunun çalıştığından kesin emin olayım onu yazıcam.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

calisiyor :) artik bomba olayi bitti sanirsam normal commando xp veriyo ole biliyorum arkadasim ole dedi yani bende jedi actim kasmak gercekten cok zor ama double xp weekte baya jedi acan oldu ve jedilerde respecle baya kastilar...novice kutu silip normal kutu aliyorlardi bolece kastilar suanki jediler kotu durumda anliyicaginiz....ama bu son 2 haftada butun turkler nerdeyse jedi acti eclipsede baya turk jedi olacak...ben kasmaya usenirsem sadece heal ve deffender alicam :) bide 3xxx bh ve rifle :P tabi yeterse sonra gider jedi keserim :P ama korkmayin kasiliyo jedi eskiden nasil kastiysak ayni sekilde kasiyoruz ama size tavsiye ilk basta novice force powers alin uzaktan hayvanlaa vurup durun area attak geldiginda onla vurun hepsinin xpsini alirsin vurup uzaga gidiceksiniz :) ( padawanlar ev kurup area atip icinde dursunlar bhlerden korunmanin en iyi yolu) :) ( cok mu uzattim ne)[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..
Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...
Sosyal ağlarda paylaş

ya ole dedidgi gibi adam biisi keserklen onu heallrsan yaratiktan sonral pistol rifle fln gibi xp aliyosun :) cm olup area aticaksin doclade effectivy gelecek baya iyi aslinda yani :) bacta spray olayi baya iyi oluyo docla birlikte[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..
Sosyal ağlarda paylaş

ya ayrıntılı söyleseniz şu doctor işini ben BH-rifleım

hangi skiller gerekiyo 6k xpi alabilmek için...en az 6k istiyorm ve en az skilli sitiyorum çünkü pvp skillerimi tamamen respec yapmak istemiyorum

zaten respec de bitmek üzere napcamı şaşırdım ne güzel bi ona bi buna skill silip skill veriyoduk :D

bu arada bomba olayı bitmedi ben şuan bombayla kasıyorum hayvan başına 5.5k combatxp lair başına 6.5k combat xp alıyorum.. tabi bomba atarken ne rifle kullanıcaksın ne de heal yapıcaksın yoksa ortaklaşılıyo gelen xp ve öbürlerine daha çok xp alıyosun ve combat xp düşüyo hayvan başına gelen...
Sosyal ağlarda paylaş

bak şimci şöyle diyim,

Mask Scent denen abilityimsi şeyciğe tıklanır.
Ardından /prone yapılır.
Hemen sonrasıcığında 35m mesafede bulunan en fazla 2 yaratıkçığa,laircığa vurmamak şartçığıyla, bomba atılır.Ve gruptakilerde STOP Area DamagE Motherfucker! diye bağırmazlar!

[Bu mesaj KahnX tarafından 07 Haziran 2005 15:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Cem Jedidan Özendim LöL

Ya Bomba Olayini Salla Zor Is Ama Illa Bombaci Mulayim Olucam Dersen :) eclipsede anron tell at bana bomba dolu veriyim sana :)[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 07 Haziran 2005 11:15 tarihinde demiş ki:
tiuven şu doc/cm olayını biraz daha anlatsana.. son 2 phase i sense ten alırım eger dediğin gibiyse..

ya doc cm den force xp almak kadar saçma birşey yok
combatta grubunuz
8 kişisiniz

birisi gidip yaratıkları üzerine çekiyor
tamam çok güzel

fakat adam damage almıyor(miss block etc)

grubunuz piket veya herneyse yartığı çok güzel bir şekilde doğrayıp kızartıyor, ama adam damage almıyor. sadece combat sırasında o tank hasar almamış oyuncuyu 1 kere heal edersen boş yere.

piket başına 6k xp geliyordu. double xp zamanında 14k 15k geliyordu xp ler.

yahu bu sistemin neresi iyi ?
combatın içine sokmak için senide saçma sapan şeylere yaptırıyor yahu allah aşkına birisi bana söylesin bunun neresi mantıklı ?

HEAL yaptığın kadar healing xp alman lazım. GRUPtaki diğer savaşçı karakterlerlen nasıl bir olabilir bu xp ?

piketlere saldıran adamı 1 kere heal edip saklan...

yada grubun çok feci şekilde combatta yara almış olsun git onları combat esnasında iyileştir (hahaa tabi öyle çetrefilli bir combatta agro almadan durabilirsen tabi , agro aldınmı zaten incapsin) gelen xp aynı....

yani heal basıp xp alıyorsun kendini kandırıyorsun..
combat sisteminde party i kim ne action yaptı neye yaradı ? değilde (gerçi savaşçı karakterlerde böyle olması gerek bir bakıma yoksa düşük levelların xp alması çok zor olur) hah combatta bu ne yapmış ? agro oyuncuyu heal etmiş . tamam verin xp leri buda girmiş combata

bu nedir yahu ?[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Bu size daha önceden söylemiş olduğum combat xp hadiseside buna benzer bir şekilde çalışıyor.

6 ila 8 kişilik grubunuzda (genelde padawanların grubunda oluyorum) level 80 81 gelen npclerin "gruba" agro olmuş her bir npc ye sadece 1 pistol attack. Fazla değil , sadece 1 kere , zaten vursanızda birşey değişmiyor , xp için delirmiş padawanlar ortalığı kasaba çeviriyorlar.

yaratık başına gelen combat xp 700 , pistol xp 7000.
ve ben marksman pistol 0204 üm.

daha sonradan baktımki , her bir piket 20 sn dayanamıyor hatta çok çok daha erken ölüyor grup çok hızlı süpürüyor. Pistol xp caplendi.

düşürdüm medicin en sağ 4 sütununu. novice pistol yaptım ve 14 boş skill kaldı.
sonradan village de combat xp nin mi convert edilince çevrilen force xp daha fazla yoksa öbürü mü diye karşılaştırdım.

Zaten daha öncedende biliyordum combat xp nin daha fazla vereceğini ama yinede bakmak istedim
700k pistol xpden daha fazla veriyor haliylen 120k combat xp , bende gittim novice pistol den en sağdaki 1 kolonu aldım combat xp nin cap limiti artsın , zırt pırt gitmiyeyim village a diye , çünki çok çabuk doluyor. Hele grup iyiyse 1 saatte bir village yolu görükebilir.

doc cm oynuyorsanız jedi kasmanız oyun içinde düşünüldüğünde mümkün görülmüyor. Eski sistemde zaten kasamazdınız , template değiştirecektim ben bir aralar eski sistemde kasmak için ama vazgeçtim. Şimdi böyle bir fırsatı var doktor ve cm nin.

Eskiden öldürdüğüm adam başına 100 200 anca combat xp alıyordum pistol ile. Jedi kasmak daha zor olacak demişlerdi , cu dan sonra benim için hiçte öyle olmadığını gördüm , grupla konuşurkene village yolu görüküyor ikide bir.

Not : herkeze pistolle 1kere vurup peace moduna geçtikten sonra (gruba agro olmuş npcler) heal ederseniz kendinizi , veya birisi sizi heal eder , yada siz başka birisini heal ederseniz size gelen xp 1k ya kadar düşüyor combat xp de 100 oluyor haberiniz olsun.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...