Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fener Tv Kuruluyor !!!

Simofle

Öne çıkan mesajlar

said:
Raid3r, 17 June 2003 20:29 tarihinde demiş ki:
said:
Llama, 17 June 2003 17:52 tarihinde demiş ki:
ulusal mı olcakmıs[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos

sanmıyorum digitürkle anlaşma yapılır orda bir kanal açılır ve ekstra para gerekir izlemek için. sonuçta klübün para kazanması lazım bundan.

bir de fener digitürkle anlaşma yapıp fbnin maçlarını bu kanala aldırabilir bu da kamoanya gibi olur yani lig tv ye verdiğin paranın daha azını verip sadece fbnin maçları izlersin filan. fb tvden izlediğin maçlarda fenerli spiker olur

yine digitürkte bir çok kanalda olduğu gibi ürün arşivi koyarlar dijital olarak yani sen girer ürünlere bakarsın tek tek zırt pırt reklam olarak koymazlar

tabi bunlar olursa bilmiyorum inşallah olur. serdar efendi de geride kaldık diye üzülüp bize de yapar belki 5 yıllık sözünü tutup

aynen katılıyorum bence bunun yalan haberle fln hiçbir alakası yok sadece gelir amaçlı (çok fakirlermiş gibi) digitürk de bi kanal açar onu izlemek için para basar bide tabi fenerlilerin çoğu üye olcaandan iyi düşünülmüş biz bu fakirlikle zaten tv alamayız stada elaleme bak kanal açıyo peeeeeeeeh[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

:rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Simofle, 17 June 2003 16:15 tarihinde demiş ki:
Dunyada ılk sanal dılencılıgı baslatan klupsunuz,bunuda 6s lıler yazsın.Buda bır ılk sonucda.Ben bugun yarın beklıyorum yıne 6s kontorlerıııııı geeeeeeeeellllllll geeeeeeelllllllllll 5 mılyon 50 kontttttttoooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 5 mılyooooooooonnnnnnn[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-

eheh yakinda gs cami avlularina adam yerlestirir para dilendirir
gs dilencisi:
-allah rizasi icin su aciz takima bir sadaka.bos gecmeyelim, tesislerimizde avizelerimiz mavizelerimiz eksik stadimizin koltuklari kirik yaptiramiyoruz.allah rizasi icin allah tuttugunuzu altin etsin :P:P:P[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

nedense butun olumsuz cevaplar gslilerden gelio alla alla nedir bu nefretiniz ? Ben de nefret ederim gs'den ama heryerde bole dalgasını yapmam .[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Avrupa'daki en buyuk ba$arisi UEFA Ceyrek Final'i olan bir takimin taraftari bize bu lafi soylerken hic mi yuzu kizarmaz..Anlamiyorum valla.
UEFA CUP+SUPER CUP+Champ Leauge Ceyrek Final..Nazar etme ne olur..Cali$ seninde olur.[hline]tHe Original fi$h®

Önümüzdeki 75438 yıl içinde de bunlardan bahsedeceksin dimi? :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raid3r, 18 June 2003 20:53 tarihinde demiş ki:
maçları gösteremez o zaman merak etim nese bekleyelim :)

bu arada simof sen fener bayrağını nie bıraktın :)

Turk bayragı varken baska bayragı secmek pek mantıklı gelmedı de o yuzden. Baksanıza gorunuse fılan cok daha guzel.Fener bayragındakı renkler zaten tam secılmıyordu :)[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...