Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kredi kartıyla ilgili sorun!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben kredi kartlarında banka kartlarından hiç anlamam. Ama swg oynıyacağım ve ebay denilen bir şeyi keşfettiğim için bana kredi kartı gerekiyor.
akbankın sitesine girdim (hesabım akbankta) okudum okudum ama alacağım kredi kartının yurtdışında geçerliliği olup olamayacağını öğrenemedim.
yoksa her türlü k.kartı yurtdışı işlemlerinde kullanılabilir mi?
veya banka kartları yurt dışı işlemlerinde kullanılabilir mi?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
artık bir çok firmanın sanal kart uygulaması var. akbankda var mıdır bilmiyorum ama nerede ise her banka bu tür hizmet sunuyor. o yüzden akbankda da olması gerek diye düşünüyorum.

sanal kartlar ile güvenli bir şekilde netsel alış veriş yapabilirsiniz. genelde kabul edilen 2 formattan biri olan master veya visa tipinde sunuluyor. alış veriş yapacagınız site özellikle turkiye yi engellememişse sorun yaşamadan alışveriş yapabilirsiniz.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Mesaj tarihi:
siteye bağlı biraz ama genelde coğu site visa, mastercard ve american express i kabul ediyor. yurtdısı islemlerindede kullanabilirsin sorun olmaz[signature][hline]Your Ad Here!
Mesaj tarihi:
ebaydan alışveriş yapmak için paypalada kayıt olman gerekiyor.ben garantinin sanal kartını kullanıyorum yatırdığın para kadar limitin oluyor sorun yaratmıyor öyle oluncada.[signature][hline]shinsetsu desu..

Satılık wow
Mesaj tarihi:
hazır açılmışken sorıyım (hep merak etmişimdir) bu mastercard ile visa'nın arasındaki fark ne bide bazılarında mastercard simgesi var ama üstünde maestro yazıyor.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
sanal karta da ayrıetten ihtiyaç yok yani onu da belirtiyim. belki biraz daha güvenli ama güvenilir sitelerden alışveriş yaptığın sürece öbür kartlada yapsan bi şey farketmez.[signature][hline]Your Ad Here!
Mesaj tarihi:
o zaman visa,mastercard veya american express amblemi olan her kartla yurtdışı online sitelerde alışveriş yapabilirm
bu arada akbankta e-kard vb gibi bişi bulamadım akbankta böyle bir olay yok galiba?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
  • Yeni Oluştur...