Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chitin Helmets..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu chitin helmet ya da diğer parçaları düşürebileceğim en basit canavar hangisi ? +1 hatta upgradesizi bile olur.Yoksa 10 milyona satıyorlar adamlar.Bunları is Allaha havale ediyorum..Bir de maddiyat konusunda en rahat edebileceğim server hangisi? Sırf bu yüzden lvl41 warrior umu bırakmayı bile defalarca düşündüm :(
Mesaj tarihi:
öncelikle ucuz servr yok benim bildiğim her yerde fiyatlar arttı
chitin lar ise benim bildiğim golem den düşer birde hell abbys teki en alt kat yaratıkları centaur ve flame rock tan düşer

bir de abbys gem kırdırırsın ve şanslı isen oradan düşer

enflasyon olması çok birşey farkettirmez eskiden abbys gem 180 k civarı idi şimdi 700 k civarı
warior chitin da 2-3 mil du şimdi 10-12 mil

yani 15 tane gem e bi warior chitin yaparsın gene

golem i lvl 45 te provake olup aoe kesebilirsin tek şansın o yada gidip gem kasarsın oradan ya çıkarır yada gemleri satıp yaparsın

kolay gelsin
Mesaj tarihi:
Hangi server dasın ?[signature][hline]
Server :Xign ..................Server :Xign
NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War
CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack
Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad
LvL :6X Blade Master........LvL :62 Arch Mage
Mesaj tarihi:
Denemek lazım :). Duyduguma göre çabuk lvl kasılıyomuş. Beramusta 57 oldum açıldığından beri. Orda 70 oluruz :)[signature][hline]Name: CaNNi
lvl: 55++
Class: Rogue-Assassin
Race: El Morad
Server: Beramus
Mesaj tarihi:
Malach'a sormuştum ben[signature][hline]
Server :Xign ..................Server :Xign
NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War
CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack
Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad
LvL :6X Blade Master........LvL :62 Arch Mage
Mesaj tarihi:
xig ve diez en ucuz server onlardan birine geç item derdi olmaz baremusda 20m chitin aresde 10 chitin xig de 2m chitin(rogue halmet)diez i bilmiyorum ama oranında ucuz olduğunu soliolar
Mesaj tarihi:
Gollem veriyo çoğunlukta.. Ama sana tavsiyem sakın tek ve buff ve defens scroll suz dalmayın harcar sizi yoksa.....[signature][hline]Nick : SoLaReS
Clan : TurkMasters
Server : Ares
Nation : El Morad
Level : 4x

İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!!
Mesaj tarihi:
japkoda lvl kasamassınız breth boş yani var adam ama onlarda estlanda girmeye çalışan elemanlar estland lvl 60++ için orada olanlar minimum 5x oluyorlar canvarlar lvl için çok iyi ama party olayı zor[signature][hline]kO yoQ artıK
  • Yeni Oluştur...