OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Bu chitin helmet ya da diğer parçaları düşürebileceğim en basit canavar hangisi ? +1 hatta upgradesizi bile olur.Yoksa 10 milyona satıyorlar adamlar.Bunları is Allaha havale ediyorum..Bir de maddiyat konusunda en rahat edebileceğim server hangisi? Sırf bu yüzden lvl41 warrior umu bırakmayı bile defalarca düşündüm :(
XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 öncelikle ucuz servr yok benim bildiğim her yerde fiyatlar arttı chitin lar ise benim bildiğim golem den düşer birde hell abbys teki en alt kat yaratıkları centaur ve flame rock tan düşer bir de abbys gem kırdırırsın ve şanslı isen oradan düşer enflasyon olması çok birşey farkettirmez eskiden abbys gem 180 k civarı idi şimdi 700 k civarı warior chitin da 2-3 mil du şimdi 10-12 mil yani 15 tane gem e bi warior chitin yaparsın gene golem i lvl 45 te provake olup aoe kesebilirsin tek şansın o yada gidip gem kasarsın oradan ya çıkarır yada gemleri satıp yaparsın kolay gelsin
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Japkoya GEl Chitinler 300k :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Wolcan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Hangi server dasın ?[signature][hline] Server :Xign ..................Server :Xign NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad LvL :6X Blade Master........LvL :62 Arch Mage
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Japko denilen olay ne? bi kere daha duymuştum da.[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 55++ Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Server: Beramus
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 knight onlnie japon serveri sonu jix le biten serdayım[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Denemek lazım :). Duyduguma göre çabuk lvl kasılıyomuş. Beramusta 57 oldum açıldığından beri. Orda 70 oluruz :)[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 55++ Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Server: Beramus
Wolcan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Malach'a sormuştum ben[signature][hline] Server :Xign ..................Server :Xign NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad LvL :6X Blade Master........LvL :62 Arch Mage
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 xig ve diez en ucuz server onlardan birine geç item derdi olmaz baremusda 20m chitin aresde 10 chitin xig de 2m chitin(rogue halmet)diez i bilmiyorum ama oranında ucuz olduğunu soliolar
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ares teyim ve ateş pahası :D
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Gollem veriyo çoğunlukta.. Ama sana tavsiyem sakın tek ve buff ve defens scroll suz dalmayın harcar sizi yoksa.....[signature][hline]Nick : SoLaReS Clan : TurkMasters Server : Ares Nation : El Morad Level : 4x İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!!
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 lvl41 warrior ares Malach
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 japkoda lvl kasamassınız breth boş yani var adam ama onlarda estlanda girmeye çalışan elemanlar estland lvl 60++ için orada olanlar minimum 5x oluyorlar canvarlar lvl için çok iyi ama party olayı zor[signature][hline]kO yoQ artıK
Öne çıkan mesajlar