Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow için yardım

gondorianze

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar oncelıkle oyunu dun aldım ve ılk kez bu tarz bır oyun oynadıgım ıcın bılmedıgım cok sey var bu yuzden cok fazla konu actıgımın farkındayım bu yuzden kusura bakmayın eger yardım edebılecek olan varsa msn adresını ozelıme msg atabılırse cok sevınırım boylelıkle rahatlıkla sorularımı forum kırlılıgı yapmadan ogrenebılırım.

Ben alchemy-herbalism özelliklerine sahip olan human mage'im.
Ve bu skillerin nasıl kullanılıp nasıl para kazanılacagı hakkında hıcbır fikir sahibi deilim. Bu konuda bana yardım ederseniz çok sevinirim. Saolun.
Sosyal ağlarda paylaş

Oncelikle umarim okudugunu anlayacak kadar ingilizcen vardir. Cunku zaten oyun icinde ogrenmen gereken hersey bir sekilde sana aciklaniyor.

Human Mage ben tavsiye etmezdim sahsen bi undead mage daha islevlidir, illa alliance ise gnome en azindan.

Herbalism ve alchemy, primary professionlarin. Herbalism ile ot toplarsin, alchemy ile eger elinde recipe'leri var ise potionlari yaparsin.

Lvl 10'a kadar pek endiselenecegin birsey yok, iyice gezin konus milletle oyunu ogren. Ondan sonra talent train etmeye baslicaksin. Tavsiyem arcane/fire gitmek olacaktir. Teke tek pvpsinin "glass cannon"u olarak bilinir. Iyi kullanan birinin elinde indiremeyecegi class yoktur. Ama bunun yaninda cok cabuk cok kolay olur (bir frost/arcane mage'e gore). Grup savaslarinda eger akillica oynamazsan ilk sen olursun (senden baska kimse ilk acilista 1.5k+dmg veremicektir :) -rogue suxxor)

Mage kontrol ister, sabir ve kontrol ister, oldukca sakin ve bilincli oynamayi ister. UO'nun dal yarabbi sphere quake yaratmis cihanda oyun tarzindan oldukca farkli bu mage.

LvL10'a oldukca hizli geliceksin, ondan sonra tekrar bir dusun bu karakteri sevip sevmedigini.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
Sosyal ağlarda paylaş

ot toplamak icin, oncelikle o skill'i kullanman gerek. Kullanmaya basladiginda sag ust kosedeki radarin sol ust kosesinde bi cicek cikmasi lazim. Daha sonra da radarda noktalar cikacak senin toplayabilecegin cicekler adina.

Simdi bu is zaman alir, cok toplamak gerekir ve senin seviyende de fazla para getirmez. Bos zamanin oldugunca, onune ciktikca topla ki skill'in artsin. Asil 50+lvl'lara geldiginde artisan herbalism oldugunda daha tehlikeli yerlerdeki otlari toplayip AH'de saticaksin. Bunun carkini oturttun mu o zaman paraya para demezsin.

Ha ben otlarimi kullanicam diyorsan (ki alchemy alarak demissin), o zmn AH'de satmayla potion yapip alchemy kasma arasinda dengelemen gerekicek. Her zamanki gibi artisan alchemy olana kadar major healing ve super mana potion disinda rare recipe eline gecmedigi surece satacak bi potion'in olmicak. Su anda alchemy biraz olu bi meslek, blizzard bize yapacak pek fazla sey vermemis durumda. AH'de satis yapmak icin duzenli olarak AH'i recipe/ot/potion icin taraman, gerekli aciklarda davranip satip para kirman gerek.

sorularini gordukce cevaplarim.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
Sosyal ağlarda paylaş

Gondarianze'nin bu dediklerini anlamadigina eminim çünkü benim bi arkadasim biliyorum su an seviyesini.
Gondo tavsiyem biraz daha agirdan al Befounderin dediklerinin sonundakileri simdilik unut ama dedigi gibi sen önce bol bol ot toplayip birz skill kas ilerde para kazanirsin bence su an önceligin quest olmali.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Truwan, 07 Haziran 2005 23:30 tarihinde demiş ki:
Gondarianze'nin bu dediklerini anlamadigina eminim çünkü benim bi arkadasim biliyorum su an seviyesini.
Gondo tavsiyem biraz daha agirdan al Befounderin dediklerinin sonundakileri simdilik unut ama dedigi gibi sen önce bol bol ot toplayip birz skill kas ilerde para kazanirsin bence su an önceligin quest olmali.

Merak etme anlayacak kadar oynadım ve çözdüm birkaç şey dışında. Tekrar saol Befounder
Sosyal ağlarda paylaş

Bide para dengene çok dikkat et yoksa benim gibi paarsız kalırsın (bide mage olduğunu düşünürsek)
mesela lv 30 kadar AH uğrama derim
alchemy şeçtiysen iyi yapmışsın iyi para getir
zaten kendini geliştirirsin bide forumda grinding guide diye bir başlık olacaktı onu oku istersen hangi bölgelerde nerelerde takılman gerektiği yazıyor gayet kullanışlı ve hızlı lv atlayabilirsin ok?[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...