Rahan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=117288 ;)[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyyah Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 sorun şu bilgisayara turbo c++ yükledim compiler için fakat xpde çalışmıyor galiba anlamadım bana bir tane compiler söyler misiniz[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 turbo c++ 4.5 xp de calisir. borland c++ 5.02 hos mesela,tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 uludağ üniversitesi tekstilde okumadığını söle bana turbo c okutan bi biz kaldık galba borland kullan aynısı ve daha rahat edersin[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 heh o da birşey mi qbasic gördüm ben geçen sene. abartma yok çok küçük yaşta haşır neşir oldum iyi de bilirim ilk öğrendiğim dildir fakat öyle bir dingil geliyor ki derse adamın anlattıklarını sadece kodu ekrana yansıttığında anlıyordum ben bile ... 40 kişi almamız gereken dersi geçemeyenlerle beraber 120-130 kişi fln alıyoduk ... ama bende sağlam not alıp devamsızlıktan kaldım o başka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar