hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 evet lotr 1 izliodum zırt pırt audio language deişio düzeltiorm deişio ellemiorm yine deişiyo bi tr bi ing oluyo prog: powerdvd sürücü: lg tri-dvd[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. burayı okuyabilen bana pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 virüsle sorunum yok öyle demiyor durduk yerde 3-5dk ara ile konuşma olsun olmasın farketmiyor yukarda audio:english diyo sonra bekliyorum audio:turkish diyo kısır döngüye girdi powerdvd de dvd ram ile beraber geldi driver&utilities cdsinde var yani 40 yılda bir lisanslı program kullanıyoruz. ayrıca kullanışlı gayette. aam eğer değiştirmem gerekiyorsa programı ne kullanayım sizce[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar