Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arıyorum...

Raistin

Öne çıkan mesajlar

cok post atan bi ueysi olmasamda takipcisi oldugum pati pet in ayrdımına ihtiyacım var.... bilgidiniz gibi 8 ay kadar ocne kopegims ara nobetleri gecirmeye balamış ve ben buraya bunu yansıtmıştım ... ancak öleli bir kaç ay oluyor.... ve artık bunu unutmak ve yeni bir başlangıç yapmak istiyorum... bunu aileme actigimda babam eve sadece safkan amerikan golden retriever gibi (cok zeki akıllı ve sadık,, aynı zamanda nadir) bir kopek olursa alicagini soyledi... aynı zamanda yavru olacakmış.. şahsen bu kucuklugumden beri benim hayalimdeki kopek oldugundan bende buna sıcak baktım... anck çanakaklede boyle eyrlerle iletişime girmek zor eger aranızda boyle bir kopege ulasabilecke olanınız avrsa lutefn yazsın... simdiden teşekkürler...

unutmayın: yavru, safkan amerikan golden retriever....
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
başın sağolsun :(
bu arada sana bir tavsiye golden retriever yerine golden'a aşırı derecede benzemekte olan labrador olabilirsin. (siyah,kahverengi ve beyaz renkleri mevcut bulunmaktadır) goldenlara göre daha az havlarla,daha asildirler,iyi yüzücüdürler vb.[signature][hline]===> orc_lord <===
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..|
orc_lord/phoenix (day:262/melancholy/depression)|
Sosyal ağlarda paylaş

yok olay shu babam daha ocne beslediginden ve o köpekle gecen bir kac olayından sadece atrif ettigim kopegi beslemeyi kabul ediyor (ayrıca bu kopegin hikayeleri size yıllarca anlatılınca+bu kopek cinsi cocukluk hayallerinizin kopegi olunca bu kopekten abska careniz kalmıyor) yoksa labrador u dusunmedim degil....[signature][hline][ quote ][b]Rewendor, 31 Mayıs 2005 17:07 tarihinde demiş ki:
Reddedilmemek için altın cümle:

"Biliyorum; sen güneşsin, etrafında çok gezegen var. Ama sen de biliyorsun ki bir tek ben dünyayım, bir bende hayat var." [ /quote ][/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ankarada çok rahat çetereli her tür köpek var ama biraz pahalı satıyorlar.....benim şahsi düşüncem sokakta çaresiz bir dolu köpek varken parayla köpek alınmaz ama başka çarende yok gibi........o yüzden 400-450 dolara bulabilirsin........ama sakın pet shoplardan alma.......bu işi tam anlamıyla profosyenelce yapan çiftlikler var........bunları araştır.......ankaraya gelebilirsen burda tanıdığım yetiştiricilerde var.....özellikle husky ve golden bulabilirim.........
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...