Sensible Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Arkadaşlar ben bi guest acc alıcam 9 dolara gamerslootdan,lakin telefon vermem gerekiyo beni telden arayacaklarmış. Ama telefonu nasıl vericem yani nasıl yazılıyo? +90216 filan?[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 benim bildigim cep nosu vereceksen 0090532xxxx ev nosu ise 0090212xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Hmm... 1 kişi daha doğrulayabilir mi şu olayı gitmesin 10 dolar :)[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Öyle olacakta,telefonda konuşabilecekmisin? 0090 oluyor heralde yada +90[signature][hline]Jacta alea est.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 +90(xxx)xxx xx xx seklinde. 00 kullanilmaz.[signature][hline]Est Solarus Oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Lancelion, 07 Haziran 2005 20:39 tarihinde demiş ki: Öyle olacakta,telefonda konuşabilecekmisin? 0090 oluyor heralde yada +90 Eh konuşalım bi zahmet 7 yıllık ingilizce eğitimi işe yarar heralde :)[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Hah delidumrul çok sağol 10 dolar borçluyum sana ![signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar