CilginAdam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Süleyman DEMIREL : Daha siyasete doyamadım valla Azrail Bey bi beş sene daha ellemeseniz bana (Yıl:2020 Yaş:135) Tansu ÇİLLER : Simdi ben sizinle geleyim gelmesine de. Amerika'daki mallarımı transfer etmenin hiç imkanı yok mu ? %30'unu size bıraksam Mesut YILMAZ : Es...............he...............dü...............en Bülent ECEVİT : Kimi aramıştınız Azrail bey? Bi dakka sorayım. Rahşaaaan bizim evde Bülent Ecevit diye biri var mı Osman DURMUŞ : Sağlık sorunumuz yoktur. Amerikalılara ihtiyacımız heç yoktur. Sizin orak Amerikan çeliğinden diil dimi ? Bill CLİNTON : Dur gız oynaşma. Kalbim kaldırmıyo artık (Yaş:90) APO : Ay ne kadar ilginç. Şimdi bu tabure devrilince ben öteki dünyayı görebilecekmiyim yani? Abdullah ÇATLI : Abi isme bak ya "Susurluk". Hehehe ne komik dimi. Nerden bulurlar böle isimleri yaa ? Ajda PEKKAN : Ne demek bünyeniz narkozu kaldırmaz doktor bey ? Siz işinizi yapın lütfen dediğim gibi alnımı biraz daha gerelim kırışmış yine (Yaş:120) Mahsun KIRMIZIGÜL : Yıgılmadıııııııım Ayagtayıııııııııııımmm Reha MUHTAR : Şimdi siz benim canımı alırken benim burda olmam gerekiyormu gerekmiyormu onu söleyin lütfen Mustafa TOPALOGLU : Öteki dünyaya giderken bide satürn'deki aileme uğrasak bi yorgunluk çayı felam içerdik Sadettin TEKSOY : Ben Sadettiiiin TEKSOOOOY şimdi sizlere budistlerin sihirli kılıcını göstericem gördügünüz gibi çeliği kesen bu kılıcı kalbinize saplıyolar bişi olmuyo ewet deniyorum şimdiiiiiiiiii....... Bülent ERSOY : Ayol sen ne kadar güçlüsün böle. Ablan kurban olur sana Cüneyt ARKIN : Breee gafil benki Malkoçoğlu tek başıma ordular dağıttım sen tek başına mı alıcan canımı ...........Yieeeeeeeeyyyyyyyyttttt Nadide SULTAN : Konyalısın dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 said: CilginAdam, 13 Şubat 2003 18:45 tarihinde demiş ki: Nadide SULTAN : Konyalısın dimi ? ahhaha güzelmiş:)[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ahaha hepsi güzel[hline]Chaos can begin! Let it in! Join my army! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Hehe Sadettin Teksoy süfer:)[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar