Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ünlülerin Son Sözleri

CilginAdam

Öne çıkan mesajlar

Süleyman DEMIREL :
Daha siyasete doyamadım valla Azrail Bey bi beş sene daha ellemeseniz bana
(Yıl:2020 Yaş:135)

Tansu ÇİLLER :
Simdi ben sizinle geleyim gelmesine de. Amerika'daki mallarımı transfer etmenin hiç imkanı yok mu ? %30'unu size bıraksam

Mesut YILMAZ :
Es...............he...............dü...............en

Bülent ECEVİT :
Kimi aramıştınız Azrail bey? Bi dakka sorayım. Rahşaaaan bizim evde Bülent Ecevit diye biri var mı

Osman DURMUŞ :
Sağlık sorunumuz yoktur. Amerikalılara ihtiyacımız heç yoktur. Sizin orak Amerikan çeliğinden diil dimi ?

Bill CLİNTON :
Dur gız oynaşma. Kalbim kaldırmıyo artık
(Yaş:90)

APO :
Ay ne kadar ilginç. Şimdi bu tabure devrilince ben öteki dünyayı görebilecekmiyim yani?

Abdullah ÇATLI :
Abi isme bak ya "Susurluk". Hehehe ne komik dimi. Nerden bulurlar böle isimleri yaa ?

Ajda PEKKAN :
Ne demek bünyeniz narkozu kaldırmaz doktor bey ? Siz işinizi yapın lütfen dediğim gibi alnımı biraz daha gerelim kırışmış yine
(Yaş:120)

Mahsun KIRMIZIGÜL :
Yıgılmadıııııııım Ayagtayıııııııııııımmm

Reha MUHTAR :
Şimdi siz benim canımı alırken benim burda olmam gerekiyormu gerekmiyormu onu söleyin lütfen

Mustafa TOPALOGLU :
Öteki dünyaya giderken bide satürn'deki aileme uğrasak bi yorgunluk çayı felam içerdik

Sadettin TEKSOY :
Ben Sadettiiiin TEKSOOOOY şimdi sizlere budistlerin sihirli kılıcını göstericem gördügünüz gibi çeliği kesen bu kılıcı kalbinize saplıyolar bişi olmuyo ewet deniyorum şimdiiiiiiiiii.......

Bülent ERSOY :
Ayol sen ne kadar güçlüsün böle. Ablan kurban olur sana

Cüneyt ARKIN :
Breee gafil benki Malkoçoğlu tek başıma ordular dağıttım sen tek başına mı alıcan canımı ...........Yieeeeeeeeyyyyyyyyttttt

Nadide SULTAN :
Konyalısın dimi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...