Jasco Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 17 idim sürünüyodum,18 oldum hala sürünüyorum..hep ihtiyacım olduğu anlarda kimlik ya evdedir ya başka bi yerde.. hayrını göremedim hala hehe bi de şimdi suç muç işlemeye kalksak da olmicak peh :p[signature][hline]you gave me life now show how to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: -DoruK-, 05 Haziran 2005 15:59 tarihinde demiş ki: liseyi 4 yıllık okuyanların psikolojik bunalımlarla geçirdiği yaş. 5 yıl okuyanlar ne yapsın o zmn =)[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: helena, 05 Haziran 2005 23:29 tarihinde demiş ki: said: -DoruK-, 05 Haziran 2005 15:59 tarihinde demiş ki: liseyi 4 yıllık okuyanların psikolojik bunalımlarla geçirdiği yaş. 5 yıl okuyanlar ne yapsın o zmn =) len ben liseyi 6 yıl okudum kralı gelsinde 7 okudum bende desin bakalım... Ayrıca 18'e girince hiç bişi olmuyo o yüzden 17'nin sonlarına doğru ailene artiztlik yapma :D ben 21 oldum bişi değişmedi herşey aynı sanki ne olcaksa.... :lol:[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 18 insana bi dönüm noktası gibi gelir ama aslında bi b.k değilldir , sakin ol yane.[signature][hline]Gece Kurda Aittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 18 yaş muhteşem bişey ya. her şeyin en üst noktasındasın. hey gidi günler hey. ah zaman bi geri dönse. Yaş gelmiş şimdi 28 e . 18 yaşla 28 yaş arasındaki en büyük fark ise o zamanlar tarla suluyoduk şimdi bi çiçeği ancak suluyoz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 hiç bişe olmadi, yine kalktım ders caliştim, hala oss var, boyle kendi içimde buyuk bir degişim olur diye heyecan ile bekliyordum, ama boşmuş. Tenimin yeşermesini, lazerli gozlerimin olmasını falan beklemiyordum ama bişeler olsa guzel olurdu.neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 şimdi düşünüyorumda keşke o eski senelere dönsem.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 18 e girince birşey olmuyor , olmayacak en azından...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: HymnOfSnuk, 06 Haziran 2005 14:47 tarihinde demiş ki: 18 e girince birşey olmuyor , olmayacak en azından... zaten olanları şimdi anlıyamıyoun. aradan 5-10 sene geçsin bak o zaman herşeyi anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 şöyle olmayacak ; elbette ki zamanı gelince çok özlicem 18 yaşımı ama aslında pek de bir değişiklik olmayacak 18 e girdiğim zaman...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Kuşun Ötmeye Başlamiştır işte daha ne olsun geriside yalan öttür kuşu gez .[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 hayatımızın ilk 17 yılında aseksüel mantar olarak geçiriyoruz zaten:)[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ben 18 ime girdim iice cıvıdım tam ozgurlugun bana verdigi esintiyle.sakıncalı bi durum ama. ozgurluk>rahatlık bi o kadar da basına biseyler gelme korkusu veya basa gelinen seyler hihi:)[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 hiçbişie olmuyor.extralar ehliyet kursuna yazılırsın,eğer 18inden önce bara diskoya giremiyorsan yada girdikten sonra hani polisfln diye kasılıyorsan bunlar geçmişte kalır başkada bi bok olmaz[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: uncla, 06 Haziran 2005 14:43 tarihinde demiş ki: şimdi düşünüyorumda keşke o eski senelere dönsem. Böle deme ya garip oluyorum.[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Yarın 18 yaşım doluyor. Ehliyet kursuna yazılmaktan başka bir olayı yok benim için. Gram heyecan, hede hödö? I ıh![signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeniceri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 biz 18 imize ilkokuldayken girdik, 18 e girince bi şey olmuo, zaten hayat istese seni 17-18 yaşlarında 40 yaşına bile bastırır, tabi ayrı konu şimdi neyse[signature][hline]***Bugarea*** - **Anti-Pati** - *Disspanzer* - *Dr. Fuchs* - *Mehteran* - *SonEfsane* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 guzel bisi ama... bi anlami olmasa da sevinmek gerekir... onsekiz olunca on dukuz olunca... sevinmek dusunmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pittjr Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 kendi adıma duygularıma mani bir yazı okumuştum vatanda. 20 yaşlarda üni hayatı konulu olsa da geneli gençlik, sorumlulukla ilgili sorunlar olduğundan bu yaştaki bünyelere de uyabilir. buradan buyrun. bir de 18. doğum günü akşamı sihirli değnek dokunmuyor kimseye. o yaşın getirilerini yaşıyorsan etkilerini görüyorsun. [Bu mesaj pittjr tarafından 07 Haziran 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar