ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 mp3 çalarlı radyolu min. 64mb mmc realone playerlı(3230 da yok) kameralı bluetooth lu bir telefon warmı?? [signature][hline]Çarşı Alayına karşı [Bu mesaj ReD_DoG tarafından 06 Haziran 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phantomstar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 6630 da aradığın özelliklerin hepsi var diye biliyorum.. Bi bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 radyo yok onda.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phantomstar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 O zaman biraz araştırman gerekebilir nokianın surekli yaptığı bişey var bi modele koydugu ozelliği diğer modele koymuyo her iki modelde satsın diye o yuzden hepsini bunyesinde barındıran bi telefon bulman zor gibi gelio bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 N91 mi ne o var da 2005 sonu çıkcakmış[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 3230'da -mp3 çalar [var] -radyo(görsel radyo servisli) [var] -MMC detteği(512mb'ye kadar) [var] -RealPlayer [var] -kamera(1.2 megapixel) [var] -bluetooth [var] Nokia'nin simdiye kadar urettiği ve icerik olarak en zengin modellerinden birtanesi 3230. Yalnız; telefon dizayn olarak biraz eksik, mesela tuslarin arasindaki bosluklar biraz çok ve bu aralıklardan toz giriyor telefona ve ekran içten tozlanıyor.Telefon kapaklı olsa belki temizleyerek çozüm bulunabilir ama kapak değiştirilemediği için o tozlar içerde hapsoluyor ve bu durum ditdige ciddi anlamda sinir bozucu bir hal aliyor. 2 aydır kullanıyorum ve tek sorunum toz sorunu, bunun dışında telefon çok güzel![signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ama o görsel radyo servisli gprs den yer oda para demek ayrıca mmc si 32mb la gelio sonradan almak istemiorum mmc.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Gorsel Radyo servisi istege bagli olarak acilip kapatilabiliyor, ama zaten Türk radyolarinin hicbiri boyle bir hizmet vermiyor diye biliyorum. MMC hakkinda birsey soyleyemem ama cok da takilacak birsy olmadigini dusunuyorum. Cok pahali degil mmcler. Hatta ben 3230'u alirken pazarlik yaparak 256mb mmc bedava almistim.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar