Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Muhtemelen işinize yaramıyordur.Vermek isterseniz seve seve alırım =) paketimin gelmesine en az 5 6 gün var.Şimdiden oynamaya başlayayım diyorum. (satmak isterseniz ona da tamam derim) Veya benim ki gelince size geri veririm :P[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Guest acc talep ve haberleşmelerinizi bu başlık altında yapın. elinde olan ve işine yaramayan varsa talep eden arkadaşlara verirversin ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja [Bu mesaj Wendigo tarafından 01 Haziran 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ya eğer hala kullanmamış olan varsa (Lopeth'den sonra tabiiki) bende istiyorum. Oyunun gelmesine benimde 1 haftam var kafayı yemek üzereyim.Hem merak,hem sabırsızlık hemde sıkıntı... Dilerseniz benimki geldikten sonra bende size benimkini veririm ödeşiriz böylece. Edit: Sağol Wendigo [signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 01 Haziran 2005 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bi sorum olucak şmidi bu guest acc. aldığımız zaman kutu parası vermemiş oluyoruz.üstüne birde bu acc. ile aylık ödeyerek devam edebiliyoruz dimi? eğer öyleyse bi arkadaşım için isteyecem bende [Bu mesaj Mosquito tarafından 01 Haziran 2005 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 aylık ödeyerek devam edemezsin yeni bir kutu wow alman gerekir[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Evet olmuyor ben Daoc'da denemiştim aynısını :)[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Uplıyorum affınıza sığınarak.[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ben veriyim sana guest account ama nasil verecez?[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Yardımlarından dolayı Suark a çok teşekkür ederim..[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] [Bu mesaj Lopeth tarafından 05 Haziran 2005 15:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Bende isterimmm :) Benimki gelince topic açıp ilk msj atana vericem ehe [signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! [Bu mesaj Sensible tarafından 05 Haziran 2005 15:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bilgisayarımı yeniledim oyuna baslamayı düşünüyom ama önce dolasmak istiyorum,varmı guest passi olan ? Yardımcı olabilecek varsa cok sevinirim, teşekkurler :) [Bu mesaj dory tarafından 06 Haziran 2005 02:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 guest pass nerden cikiyor yahu kutuyu doktum yok bende?[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ilk çıkan kutularda guest pass yoktu ( collector's edition hariç) yeni çıkan kutularda var .[signature][hline]++++- Ubuuntu * Lvl 5x Undead Mage * BL * ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik ! ++++- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Su an elinde guest passi olan varsa ve kullanmayacak ise auth. keyi bana özel mesaj olarak atarsaniz çok mütesekkir olurum. Simdiden tesekkürler.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Pff kimsede yok ya :( 9 dolara satıyo bi site ama telefonla arayacaklarmış falan güvenemedim. Lopeth aldı birisinden ehe lvl 15 oldu adam :) Kimsede yoksa,bi site verebilirmisiniz guest pass almak için -telefon zımbırtısıyla uğraştırmayan[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar