teufel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Doğum tarihini fln sallamışım sanırım kayıt olurken şuanda sifremi değistiremiyorum şifre değiştirmek için başka bir yol var mı?[signature][hline]Number One Tv Chatbox:BRİT MEZARI PKLAR BASTI KO$UN:hrr:
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 www.knightonlineworld.com sitesinde biraz ara bulursun kendi accına girdikten sonra aşşağıda biras password change diye bi olay vardı oradan yapıyorsun[signature][hline]kO yoQ artıK
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 başka bir yol yok illaki dogum tarihi lazım. premium alırsan bi dümenler çevirebiliyosun galiba ama tam emin diilim.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Gladros, 07 Haziran 2005 15:40 tarihinde demiş ki: www.knightonlineworld.com sitesinde biraz ara bulursun kendi accına girdikten sonra aşşağıda biras password change diye bi olay vardı oradan yapıyorsun Adam doğum tarihimi salladım diyo. Nasıl değiştirsin. Forget password falan de. Oyuna en son girdiğin tarihi yaz. 4-5 gün oyuna girme. (oyuna enson login oldugun tarih önemli çunku) Umarım cevap gelir :)[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 55++ Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Server: Beramus
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 pardon onu görmedim artık kafam neredeyse özür dilerim görmedim onu[signature][hline]kO yoQ artıK
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 :):)[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 55++ Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Server: Beramus
Wolcan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Eger üye isen öğrenebilirsin custumer sport'dan " üyelik bilgilerini ve kart bilgilerini vererek "[signature][hline] Server :Xign ..................Server :Xign NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad LvL :6X Blade Master........LvL :62 Arch Mage
teufel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ben kayıt olurken herhalde kafam guzeldi mailide sallamısım neyse saolun ilginiz icin ayarlıcaz artık uyelikle fln...[signature][hline]Number One Tv Chatbox:BRİT MEZARI PKLAR BASTI KO$UN:hrr:
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 aynı olay benimde başıma geldi lvl 51lik mage vardı biri öğrendi değiştiremedim paralayı şimdi 44 isteyene şifresini veririm ;)[signature][hline]kO yoQ artıK
Öne çıkan mesajlar