Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ya arkadaşlar bu rd ram slotlarını bir şekilde, anakartı değiştirmeden, sd veya ddr ram slotlarına çevirmek mümkün mü acaba bunu bileniniz var mı[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 sanmıyorum[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Olmaz kesinlikle.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 anakartin rdram ve ddr.sd rami destekliyorsa her ikisini birden performans kaybi olmadan kullanabilirsin(ddr larin ddr*2 olamayacaklari icin dual olmazlar )senin sorunun cevabi ise :bu bir kere fiziksel olarak mumkun degil ancak usb desteklemeyen anakartlari destekler hale getiren teknoloji ileride (belkide yapiliyordur) rdyi ddr a ceviren aparati ortaya surer bilinmez :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 rd ve ddr'nin slot yapıları ve aldıkları voltaj farklı, bence aparatla falan olacak iş değil ama yapılmaz mı yapılır :). Bir de her 2 tane ddr takılan anakart dual channel olmuyor çünkü desteklemiyor bunu.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 06 Haziran 2005 15:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 oldu tamam sagolun o zaman biri bana rd ram satın alabileceğim yer söyleyebilir mi 2. el olması tercihim olabilir fiyat açısından[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 rd ram e olan ilgi cekici ilgin neden acaba :) piyasada ne pek kaldi nede cok tercih edilen bir modül[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 işte işin problemi de orda benim zamanında aldığım bir makinanın anakarttaki ram slotları rd ram için ayarlanmış şimdi de anakartı değiştircek durumda değilim o yüzden rd ram e ihtiyacım var[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ayni sorunu bende yaşıyorum. Kullandigim pcyi elimden cikartmak bu hayattaki birincil hedefim oldu. :-P Sistemimde su anda 2x256 rd var. Eger isine yariyor ise ben de arastirayim ve kendime 2x512 rd bulursam bunlari sana satabilirim. :-)[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar