Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps2 almayi düşünenlere fırsat bombardimani

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

xbox a geçiorum istiyen varsa benim ps2 mi satabilirim
39004 model messiah2 pro çipli 2ds2 game padli, memory card, 10 dvd oyun,1dvd film ile satiyorum daha 3. haftasi olmadi alali fiyati 700 milyon...

[hline]

[Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 17 June 2003 03:37 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
simo ben derdimi anlatmaktan biktim sen başkalarin sorduğu sorularin aynisini başka thread de yazmaktan bikmadain makine 0 dan farksiz merak etme bende messiah2 pro çiple 550 ye aldim ama yaninda 10 oyun 1dvd film 1 memory card 1 tane daha ds2 gamepad veriorum ya bunun hesabini kendinde yaparsin nie yoruyonki beni
Mesaj tarihi:
said:
Simofle, 17 June 2003 11:07 tarihinde demiş ki:
Bıraz pahalıya satıyorsun
0'ı 550 mılyon ustelık dms 3 cıplı.[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-

dms3 modchipli 630 milyon doğubankta =)[hline]G-power a.k.a gehena
Mesaj tarihi:
said:
hella, 17 June 2003 19:40 tarihinde demiş ki:
said:

simo gördünmüü kih kih
:tebrikz:
Mesaj tarihi:
said:
hella, 17 June 2003 19:40 tarihinde demiş ki:
said:

Hayır 565 mılyon. Nesıne gırıyorsun?[hline]Simofle
Mesaj tarihi:
Yalancı durumuna düşürmek için niye yaziyim ki ?
Niye bu kadar fesat düşünüyosun sen ?
Şu forumdaki en paranoyak adam sensindir simo.
Ki uzun zamandır tanıyorum seni. Başka yerlerdende.. Sen de beni az ya da çok tanıyosun.. Niye böyle saçma bi amacım olsun. Her otta bok arama

edit: Ha ayrıca illa haklı durumuna çıkmak istiyosan, peki ben yanıldım. Euro'yu 1.8 den hesapladım ki öyle biliyodum.
[hline]G-power a.k.a gehena

[Bu mesaj hella tarafından 18 June 2003 11:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Tartışmanın luzumu yok gençler, konuyla ilgisiz mesaj atmayın mümkünse bundan sonra, adam satışını yapsın bırakın

Diğer yandan konuyla ilgili yorum ;

0 gibi olsa bile 2. el olduğu gerçeği fiyatı indirir her zaman serial, indirim yapmayı düşünürsen, bende satın alacak birileriyle görüşmeyi düşüneceğim :)
Mesaj tarihi:
ayrica simo sen sanki messiah2pro yu kötülemişin sanki dms3 çok süper bi çip gibi aralarinda pek fark yok messiah la çaliştiramadiim dvd oyun ve filmde yok back up olsun orjinal olsun naptin dms3 ün türkiye sorumlusumu oldun heh
Mesaj tarihi:
Dms3 kat kat ıyı mes den.Sımdı bunu senle tartısmam.Bır urunun dıgerınden ıyı olması ıcın ıllada farklı ozellıkelrımı olması gereklı degıl zaten.
Oyunları cok daha hızlı ve zahmetsız calıstırıyor,tum bolge dvd lerı ızleyebılıyorsun.Yenı surumu ıcın mes gıbı 100 dolar verıp yenısını taktırmana gerek yok.Cd sayesınde yenıleyebıleceksın cıpın surumunu.Daha baska ozellık saymama gerek varmı?
Bunlar tabıkıde mes de olmayan ozellıkelr arkadaslar.Taktırmısken tabıkıde dms 3 taktıracaksın mes taktırmanın hıc anlamı yok.[hline]Simofle
Mesaj tarihi:
Serial, bak guzel kardesım sen cıpın ozellıklerını soruyorsun bende anlatıyorum.Sımdı baska yazılımlardan bahsetmenın ne anlamı var?
Sen arasındakı farkı sordun ben soyledım,bana fazla arastır gıbı komık laflar etme,senden kat kat ustun bılgıye sahıbım bu konuda.[hline]Simofle
Mesaj tarihi:
Serial sen mes 2 ıle dms3 arasında ne fark varkı dıye bır soru sordun.Bende sana farkları saydım.Dms3 mod cıpınde baska hıcbır masraf yapmadan divx ızleyebılıyorsun,mes 2 modcıplı makınada da baska yazılımlar yukleterek ızlersın tabı.Ama bu mes 2 nın marıfetı olmuyor ve cebınden extra para gıdıyor.Umarım anlatabılmısımdır.Mumkunse tekrardan cevap vermemı gerektırıcek bısey yazma.Istemıyorum cunku konusmak ok?[hline]Simofle
  • Yeni Oluştur...