Farinal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 US den EU ya geçtim ama oyuna giremiorum hatta silip bastan yükledim wowturk den öle dediler ama genede olmadı acaba bana yardım edebilrmisiniZ?? Bu arada paticik acılmıs!!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgotten Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 oyuna giremiorumdan kastın acc. bilgilerin hatalı diorsa, wow klasoru altındaki realmlist.wtf dosyasına bak. orda setrealmlist us.logon.worldofwarcraft.com varsa baştaki us i eu yap kaydet sonra gir. başka giremiorumdan kastın nedir daha açıklarsan bişiler diebilirim.[signature][hline][Bandits] Kaghan, Undead Priest (a.k.a. mysterio or nistnesus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 o dosyayı acamıorum.Birlikte ac ekranı gelio listeden program sec falan.Nolur yardım edin delirecem wowsuzluktan!!!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 notepad ile açacan.sonda tek satır zaten[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 hayır zaten eu yazıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 karşılaştığın hatayı, sorunu söylersen (detaylı açıklarsan) yardım etmek daha kolay olur eğer success! yazısını görmüyorsan authentication failure yazıyorsa blizzarda mail atacaksın, yoksa sorununu yazacaksın, biz çare arayacağız.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 06 Haziran 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 conecting dio önce sonra unable to connect dio ama eu yazmasına rağmen klasörde,login ekranında alt kösede us deyken oynadığm serverın adı yazıo:Warsong.Blizz'e de gönderdim mail.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Carmella_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Selamlar Aldigin cd kutusu wow us mi idi :) ondan dolayi sorun olabilir ama tam emin degilim Saygilar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 tabiki değil!US den EU ya gectim derken yeni EU aldım yani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgotten Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Farinal, 06 Haziran 2005 22:33 tarihinde demiş ki: conecting dio önce sonra unable to connect dio ama eu yazmasına rağmen klasörde,login ekranında alt kösede us deyken oynadığm serverın adı yazıo:Warsong.Blizz'e de gönderdim mail.... yok bu normal bişi freeserverda da oynasan orjinale girmeden önce sağ aşağıda o sunucunun adı yazar. Connecting derken unable to connect diosa, bu ya senin internet bağlantından dolayı, ya da realmlist.wtf deki adres tam oalrak doğru yazılmamış. şöyle olması gerekio setrealmlist eu.logon.worldofwarcraft.com ya da set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com 2 sinden biri tam hatırlamıorum. yeni başlayacaksan Sylvanas serverına gel guildimiz var yardım ederiz. /w Kaghan[signature][hline][Eternal Rage] Kaghan, Undead Priest (on Sylvanas) (a.k.a. mysterio or nistnesus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com dio zaten.[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgotten Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 realmlist.wtf dosyasını nadının böle oldugundan emin ol ek uzantı falan gelmiş olmasın notepadle acarken .txt falan eklemiş olmasın?[signature][hline][Eternal Rage] Kaghan, Undead Priest (on Sylvanas) (a.k.a. mysterio or nistnesus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 sen servera hiç veri yollayamıyorsun ya da serverdan veri alamıyorsun. (eğer bir ağdan çıkıyorsan ya da ethernet modem kullanıyorsan) belki portlar kapalı belki de natta sorun var.. muhtemelen sorun senin iç ağından.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 adsl kullanıyorum ama...[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgotten Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 sen dediğime bak realmlist.wtf.txt olmuş olmasın dosyanın adı aynı klasorde birden fazla realmlist var mı die de bak..[signature][hline][Eternal Rage] Kaghan, Undead Priest (on Sylvanas) (a.k.a. mysterio or nistnesus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 yok realmlistte bi deisiklik yok ve bi tane var ama WTF klasöründeki account da eski us accountumun bilgileri ve eski charların isimleri var.[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgotten Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 o önemli değil. hmm o zaman evet internet çıkışında bi problem olabilir. gerçi aynıo bağlantıyla us de oynadım diosan beni aşar konu =) blizz tech le irtibata geç.[signature][hline][Eternal Rage] Kaghan, Undead Priest (on Sylvanas) (a.k.a. mysterio or nistnesus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 İlk önce şunu söyliyim bildiğim kadarıyla US ve EU wow'ları aynı. Yani us ile eu'ya, eu ile us'a girebiliyorsun. Ki ben denemiştim korsan wow ile us'e girebilmiştim yani :). Kısaca ikisinin tek farkı realmlist.wtf içindeki adres. Sorununuza gelince wtf ve wdb klasorlerini bir silin isterseniz bazen sorun yaratabiliyor. Firewall varsa kapatın unable to connect yazmasının nedeni olabilir bağlantınızı kesiyordur eğer wow.exe'nin internete bağlanmasına izin vermediyseniz. Aslında alakası yok ama şuda aklıma geldi isterseniz bi dosyaların salt okunur olup olmamasına bakın dosyalar salt okunur olmamalı yoksa wow.exe klasor veya dosyaların içine birşeyler yazamaz.[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster [Bu mesaj Seregwethrin tarafından 07 Haziran 2005 07:48 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Seregwethrin tarafından 07 Haziran 2005 07:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 of abi son dediklerinizden bisi anlamadım ya,ben zaten bu internet teknik falan pek anlamam..[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 oh be yaptım yaptım sonunda herkese tesekkür...[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 olmus du ki... simdi login ekranına yazıorum sifeyi ismimi falan gecen aksamda bi arkadas download.com dan bi patch indir dedi bana onuda indirdim ondan sonra handshaking succes dio ve baska bi ekran a geciorum ordada (arkada orman manzarası) patch succesfully downloaded dio press restart to restart your wow gibin bisiler dio basıom restarta masaüstüne dönüom vede bi tane patch yüklemeye baslıo ama sanırım bu benim gece yüklediim patchin aynısı.Hadi yükliim dedim ama 5 dakka da bi internet kesilio o yüklenirken sürekli 5 saat basında da nasıl oturim!?!Nolur yardım!!....[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar