seyyah Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 sorun şu indirdiğim bağzı oyunlar çalışmıyor.yani sorun şu indirdiğim oyunu rom klasörünün içine atıyorum sonra mame'i açıyorum available'i tıklıyorum fakat oyun burda gözükmüyor neden olabilir bu?mame versiyonum 0.95[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu.
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 . [Bu mesaj XaeroFarb tarafından 07 Haziran 2005 11:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Xaero ne alaka?[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ulan forumun ücra bi yerinde deneme yapem dedim hemen biri bişi dedi :) Vay anasını yakalandık :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] [spo1=Body Building Hakkında Herşey]www.gym-world.cjb.net[/spo] Ben gülüomuyum LAN!
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Acımam.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ne yapıyım abi benim sucum deel kedi koymamış bi deneme bölümü gibi bişi :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] [spo1=Body Building Hakkında Herşey]www.gym-world.cjb.net[/spo] Ben gülüomuyum LAN!
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Elemanın topiğide mahfettim haa bi imza denicem die :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] [spo1=Body Building Hakkında Herşey]www.gym-world.cjb.net[/spo]Ben gülüomuyum LAN!
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Garbage var ama. Post kasıyorsun arada çaktırmadan.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ulan mesaj atıoz post kasıo oluoz telepatimi kurcaz forumla iletişim için yaw. Acaba benmi bişi kaçırdım postu çok olan adama ödül falan veriolar herhalde ondan bi tane fazla mesaj atsam hemen biri gelio Şiii post kasma falan bune yaa...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] [spo1=Body Building Hakkında Herşey]www.gym-world.cjb.net[/spo]Ben gülüomuyum LAN!
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 topluca post ka$mi$iniz,biriniz adamin sorusuna cevap vermemi$.cevabim ss icerdigi icin ikinci mesajimda yolluyorum.[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 [spo1=cozum ss][/spo] bu $ekilde audit yaptiktan sonra problem olmaz diye tahmin ediyorum.[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wDkarma$ik insanimsi ya$am formu[Bu mesaj vesmor tarafından 07 Haziran 2005 12:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Audit all games yapman lazım.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
seyyah Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 sorunu buldum neo-geo yokmuş bende hallettim.[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu.
Öne çıkan mesajlar