dunno Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 rasta (dredlock nası derseniz artik)yaptırmak istiyorum... uygun fiyatlı basarılı istanbulda bildiginiz yerler var mıdır_?
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 aslinda kendinde yapabilirsin yada bi arkadasindan yardim isteyebilirsin. benim bütün arkadaslarim kendileri yapiyolar.. 2-3 haftalik yikanmamis saclarla,limon veya hair wax'la ,baya bi evire cevire ,döndürüp dügüm attiktan sonra ,rastalara ulasabiliyosun...[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 kesinlikle tecrübeli birine yaptır...[signature][hline]chuck!
dunno Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ama ciddi bisi istiyorum... kendim de yaptım onceden ama kalıcı olmuyo onlar.... balmumu falan zor isler bi de.
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ya benim arkadasiminki baya bi kalici olmustu... 1 sene tuttu kafasinda sonra dayanamayip ,kesti hepsini.. baya orjinal duruyodu.. ama herkes yapamiyo tabi =) neyse sen bulursun umarim birilerini.[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law..
dunno Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 yok mu bildiiniz yer =(( bohü
Öne çıkan mesajlar