dunno Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 rasta (dredlock nası derseniz artik)yaptırmak istiyorum... uygun fiyatlı basarılı istanbulda bildiginiz yerler var mıdır_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 aslinda kendinde yapabilirsin yada bi arkadasindan yardim isteyebilirsin. benim bütün arkadaslarim kendileri yapiyolar.. 2-3 haftalik yikanmamis saclarla,limon veya hair wax'la ,baya bi evire cevire ,döndürüp dügüm attiktan sonra ,rastalara ulasabiliyosun...[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 kesinlikle tecrübeli birine yaptır...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ama ciddi bisi istiyorum... kendim de yaptım onceden ama kalıcı olmuyo onlar.... balmumu falan zor isler bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ya benim arkadasiminki baya bi kalici olmustu... 1 sene tuttu kafasinda sonra dayanamayip ,kesti hepsini.. baya orjinal duruyodu.. ama herkes yapamiyo tabi =) neyse sen bulursun umarim birilerini.[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 yok mu bildiiniz yer =(( bohü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar