OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Selam ben bu naralarla savaşa katılmak istiyorum ama lütfen bilen ve giren biriniz bana anlatabilir mi? USKO resmi sitesinde yalnız kurallar var.Anlaşılmıyor.Tecrübe kaybı var mı..NP olması lazım mı..Ne kazanırız..Ne kaybederiz..Yardıım !! :D
Hoodstar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 gir xp kaybetmessin öldükçe 25 np kaybedersin adam kestikçede 50 np kazanırsın gönlün rahat olsun tecrübe kaybetmiyosun[signature][hline]Server=Diez Nick=hoodstar__ Clan=n00bs
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Saol tek korktuğum şey exp kaybıydı cidden :D Yoksa her zaman "For El Morad !" ..o atmosferi solumaya değer inşallah..
Hoodstar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 :tebrikz:[signature][hline]Server=Diez Nick=hoodstar__ Clan=n00bs
treadors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 :tebrikz: :-)[signature][hline]DUNCAN biz biz spursluyuz biz biz bviz spursluyuz heyyyyyyyy
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Malach, 05 Haziran 2005 20:21 tarihinde demiş ki: Selam ben bu naralarla savaşa katılmak istiyorum ama lütfen bilen ve giren biriniz bana anlatabilir mi? USKO resmi sitesinde yalnız kurallar var.Anlaşılmıyor.Tecrübe kaybı var mı..NP olması lazım mı..Ne kazanırız..Ne kaybederiz..Yardıım !! :D Sen savaşa giremezsin!!!!!!![signature][hline]Nation :was EL Morad Server :was Ares NicK :was BuRiAL CLaN :was TnT LvL :was 62 Blade Master Warior Anılar..... :/
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Sen Kazana düştün sana savaş yok :D:D:D[signature][hline]Nation :was EL Morad Server :was Ares NicK :was BuRiAL CLaN :was TnT LvL :was 62 Blade Master Warior Anılar..... :/
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Malach, 05 Haziran 2005 20:25 tarihinde demiş ki: Saol tek korktuğum şey exp kaybıydı cidden :D Yoksa her zaman "For El Morad !" ..o atmosferi solumaya değer inşallah.. gel bekleriz karus istilasına da gel :) haftalardır savasa giremiorm bir sorun war surekli istila edildigimizden de brethte elmorad lıları karsılamak nasip oluo. Gorursem selam weririm zaten :D ama uzerimde stealth warsa sen goremeyeblirsin :D[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ben biliyorum assasinler rahat bırakmicak beni :D
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Arkadaşlar, özellikle Humanlardan ricam, level 50 altı savaşa gelmesin. Boşu boşuna NP kaybersiniz bu 1... 2.si de savaşa katılım sayısının belli bir limiti olduğundan dolayı +60 ların yerini kapmış oluyorusunuz.. Savaş bitsin, istila ya gelin tabi ki..[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
Öne çıkan mesajlar