Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 KO yu yükledim kurdum patchleri yaptı oyuna gircem HackShield yazıo tamam yazıo ama hiç text yok aacamıyorum oyunu.. yardımmmmmm[signature][hline]Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler.
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Hay Allam ya............... off fatih offfffffff[signature][hline]Nation :was EL Morad Server :was Ares NicK :was BuRiAL CLaN :was TnT LvL :was 62 Blade Master Warior Anılar..... :/
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ?????[signature][hline]Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler.
dogukan_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bende bodruma gectım kafede KO yok yukledım aynı hata[signature][hline]The_Others
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Allah Allah yaaaa oyun oynamak haram oldu bizede...[signature][hline]Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler.
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 HELP ME PLEASEEEEEEEEEEE......S.O.SSSS[signature][hline]Hell Was Full So I Came Back..
Öne çıkan mesajlar