Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

=o= unofficial p2p system

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
açıklama olursa süper olur

yalnız sadece resim için yapacaksan karar ver exe zip fln alma sonra zorlaşır onlar...[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
burayı okuyabilen bana pm atsın

Mesaj tarihi:
link sharing sistemi olarak cok daha verimliydi bence, zira ister 2.5mb, ister 5mb olsun yine farketmez sonucta web'de buldugun birseyi download edip, upload etmek yerine direkt linkini vermek daha bir hos olur.
Mesaj tarihi:
puahuahu bu resim ne :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
O resmin maç izleyen bir arkadaşımız ve kız arkadaşıyla olan münasebetiyle alakalı bir versiyonu vardı.
Neredeydi ya unuttum of.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp
"Biz insan yakıyoruz."
Mesaj tarihi:
ehe ya vesmor msn'in varmı ya pmden atsana bana bi konuşalım senne bende bu tür bi site yapmayı düşünüorum ama database'e sadece yazı veya kısa metin girilebilcek yani dosya degil...veya ben sana pm'den atam msn'imi du...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
Countdown to OKS
Mesaj tarihi:
vesmor sorun mu var giremiyorum siteye...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
tamam çalışıyormuş 1-2 dak boyunca girmedi sadece.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
vesmor bir daha benimle irtibat ne zaman kurarsın ya sana birşeyler daha sormam gerek...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
Countdown to OKS
  • Yeni Oluştur...