OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Ben lvl41 warrior um..Str 169 HP 90. Eslant ta tek alabileceğim en basit yaratık nedir? Şimdi demeyin git dene diye.Exp kaybının acı olduğunu hepimiz biliyoruz.Ve o en basit yaratıktan düşecek en iyi item..
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 lard orc ash knight iyi item düşmez sanıyorum..[signature][hline]Name: Archy_Firestorm | Buffy_Firestorm LvL: 4x | 3x Class: Rogue-Assassin | Buffer Priest Race: El Morad | El Morad Clan:Academy | - National Point: 1xxx | 100 Server: Ares | Ares
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Full plate parçalar çıkıyordu bunlardan sanırım...[signature][hline]Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler.
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Aslında Eslant a gitme amacım item avı.Daha doğrusu para avı.Dün parti olarak apo kestik ama sanırım tek alamam onları ? Hatta full plate üst bile düştü.Bana ise hep potionlar geldi :)
XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 60 olmadan eslant ta item kasmanın tek yolu aoe golem e provake yapmaktır 5 sağlam mage (gerçekten sağlam) toplayabildiğin kadar golem toplayıp keseceksin arada mutlaka item düşer golem dışındada sadece trol berserkerdan para edecekitem düşer srn bu lvl de ass knight ı bile zor alırsın o yüzden item deme boşuna önce lvl atla sonra item bulunur zaten hele bi 60 ol
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Galiba haklısın..Olmadık şeylere saldırmamalıyım..Daha DK bile bafsız kasarken..peh..
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ash knight kes ash den opal ve safir bol bol düşüyor
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ama 45 olana kadar parti felan kas ondan sonra zaten gerisi fazlasıyla gelio
codeinconnue Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 solo dark mare kes iyi item düşüyor dermişimmmmmm[signature][hline]nick: kyha(imam) server: ares lvl: 5x clan: the_others np:5k küsür
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Direk Boss Kesse ? Dread Mare ?[signature][hline]Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler.
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Ash Knight lar kasar mı acaba...
NosFFeratu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 kasmaz[signature][hline]-Hadi dupe koyuoz!?! -Hadi, hadi, Hadi!!! Bi müddet sonra... Ahahahah koyduk cocuu paraya bak 20m -20m nedir ki!? 2milyar nasi!? Höynk der oyunu birakirim...
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 AK solo kasabilir bence.. onun yerine Lightning Resistance veren ne kadar jewelry varsa ku$an, Deru partilerine katilmaya bak. 45'e kadar biraz zorlanirsin belki ama sonra provoke acilinca 2 haftada 60 bile olabilirsin![signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Malach, 06 Haziran 2005 14:22 tarihinde demiş ki: Aslında Eslant a gitme amacım item avı.Daha doğrusu para avı.Dün parti olarak apo kestik ama sanırım tek alamam onları ? Hatta full plate üst bile düştü.Bana ise hep potionlar geldi :) İtem almak istiyosan gollem lere gideceksin ama az önce ki arkadaşın dediği gibi sağlam hatta çok sağlam 4-5 tane mage olması lazım buff + lr de olmalı her ihtimale karşı.. Bugün biz aşağı yukarı 25 tane felan gollem kestik. Ama sağlam 5 tane mage vardı... 25 tane gollemden 2 tane chitin çıktı..[signature][hline]Nick : SoLaReS Clan : TurkMasters Server : Ares Nation : El Morad Level : 4x İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!!
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Malach, 06 Haziran 2005 20:22 tarihinde demiş ki: Ash Knight lar kasar mı acaba... Ash knight'ı sen buff'sız hayatta tak başına yatıramazsın.. Yatırmaya kalkarsan ya yanında 10 tane healt ve 10 tane mana pot olacak yada buff + defense scroll olacak üzerinde... Sakın bunları yapmadan deneme sen en iyisi party le beraber git AK kesmeye...[signature][hline]Nick : SoLaReS Clan : TurkMasters Server : Ares Nation : El Morad Level : 4x İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!!
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Gothic_Angel, 06 Haziran 2005 17:57 tarihinde demiş ki: Direk Boss Kesse ? Dread Mare ? Dread mare özünde boss değildir ve oyunda yoktur... *!Direkt ciddiye alır...* :-p[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH) [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 07 Haziran 2005 05:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Hera_Xul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Eslantta 3k canlı lamialar düşük levellı playerlar için en iyi item kasma yerleridir.kukry ,bardish ve hatta iron crossbow lootlayabilirsin, ama dikkat sıkı (armor ına göre 300-600 arası) vururlar bufffsız ve heal potsuz deneme
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 En azından orc lard a dalmayı düşünüyorum..sonuçta max can 950..tek vuruşta alamaz heralde..zaten swift le kaçarım yemezse :D
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Malach, 07 Haziran 2005 14:04 tarihinde demiş ki: En azından orc lard a dalmayı düşünüyorum..sonuçta max can 950..tek vuruşta alamaz heralde..zaten swift le kaçarım yemezse :D lard orc un attağı hızlıdır.eger ii defansın yoksa o 950 hp cabucak biter dikkat et sen yine...[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 abi adamlar da piyasayı yüksek tutmasınlar:) yemin ederim 29 milyona "chitin pauldron +2" gördüm..nedir o ya..
Öne çıkan mesajlar