Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eslant için bi yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben lvl41 warrior um..Str 169 HP 90. Eslant ta tek alabileceğim en basit yaratık nedir? Şimdi demeyin git dene diye.Exp kaybının acı olduğunu hepimiz biliyoruz.Ve o en basit yaratıktan düşecek en iyi item..
Mesaj tarihi:
lard orc
ash knight

iyi item düşmez sanıyorum..[signature][hline]Name: Archy_Firestorm | Buffy_Firestorm
LvL: 4x | 3x
Class: Rogue-Assassin | Buffer Priest
Race: El Morad | El Morad
Clan:Academy | -
National Point: 1xxx | 100
Server: Ares | Ares
Mesaj tarihi:
Aslında Eslant a gitme amacım item avı.Daha doğrusu para avı.Dün parti olarak apo kestik ama sanırım tek alamam onları ? Hatta full plate üst bile düştü.Bana ise hep potionlar geldi :)
Mesaj tarihi:
60 olmadan eslant ta item kasmanın tek yolu aoe golem e provake yapmaktır 5 sağlam mage (gerçekten sağlam) toplayabildiğin kadar golem toplayıp keseceksin arada mutlaka item düşer golem dışındada sadece trol berserkerdan para edecekitem düşer srn bu lvl de ass knight ı bile zor alırsın o yüzden item deme boşuna önce lvl atla sonra item bulunur zaten hele bi 60 ol
Mesaj tarihi:
AK solo kasabilir bence.. onun yerine Lightning Resistance veren ne kadar jewelry varsa ku$an, Deru partilerine katilmaya bak. 45'e kadar biraz zorlanirsin belki ama sonra provoke acilinca 2 haftada 60 bile olabilirsin![signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
Mesaj tarihi:
said:
Malach, 06 Haziran 2005 14:22 tarihinde demiş ki:
Aslında Eslant a gitme amacım item avı.Daha doğrusu para avı.Dün parti olarak apo kestik ama sanırım tek alamam onları ? Hatta full plate üst bile düştü.Bana ise hep potionlar geldi :)

İtem almak istiyosan gollem lere gideceksin ama az önce ki arkadaşın dediği gibi sağlam hatta çok sağlam 4-5 tane mage olması lazım buff + lr de olmalı her ihtimale karşı.. Bugün biz aşağı yukarı 25 tane felan gollem kestik. Ama sağlam 5 tane mage vardı... 25 tane gollemden 2 tane chitin çıktı..[signature][hline]Nick : SoLaReS
Clan : TurkMasters
Server : Ares
Nation : El Morad
Level : 4x

İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!!
Mesaj tarihi:
said:
Malach, 06 Haziran 2005 20:22 tarihinde demiş ki:
Ash Knight lar kasar mı acaba...

Ash knight'ı sen buff'sız hayatta tak başına yatıramazsın.. Yatırmaya kalkarsan ya yanında 10 tane healt ve 10 tane mana pot olacak yada buff + defense scroll olacak üzerinde...
Sakın bunları yapmadan deneme sen en iyisi party le beraber git AK kesmeye...[signature][hline]Nick : SoLaReS
Clan : TurkMasters
Server : Ares
Nation : El Morad
Level : 4x

İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!!
Mesaj tarihi:
said:
Gothic_Angel, 06 Haziran 2005 17:57 tarihinde demiş ki:
Direk Boss Kesse ? Dread Mare ?

Dread mare özünde boss değildir ve oyunda yoktur...

*!Direkt ciddiye alır...* :-p[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur.

Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / BDüşman : CooLTanG / Server : Ares

ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından 07 Haziran 2005 05:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Eslantta 3k canlı lamialar düşük levellı playerlar için en iyi item kasma yerleridir.kukry ,bardish ve hatta iron crossbow lootlayabilirsin, ama dikkat sıkı (armor ına göre 300-600 arası) vururlar bufffsız ve heal potsuz deneme
Mesaj tarihi:
said:
Malach, 07 Haziran 2005 14:04 tarihinde demiş ki:
En azından orc lard a dalmayı düşünüyorum..sonuçta max can 950..tek vuruşta alamaz heralde..zaten swift le kaçarım yemezse :D

lard orc un attağı hızlıdır.eger ii defansın yoksa o 950 hp cabucak biter dikkat et sen yine...[signature][hline]ottoman_prince(co-leader)
OTTOMAN_EMPIRE
level:6x
Ares
Moradon serbest piyasa broker ı
Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi
i love this game!
i am waitin in the shadows to kill u
  • Yeni Oluştur...