gondorianze Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Arkadaşlar hurbalism ve alchemy i teach ettim mage human lvl 6 karakterim var 2. olarak ta first-aid teach ettim ve ne yapacagım hakkında en ufak bır fıkrım yok nasıl kasıcam nasıl para kazanıcam forumları arastırmama ragmen bır faydası olmadı kısaca acıklarsanız cok sevınırım. Ayrıca yeni karakter acmıs olanlar varsa beraberde questleri yapabılırız. [Bu mesaj gondorianze tarafından 06 Haziran 2005 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Öncelikle Stormwinde gidip bir gardiyan Npc buluyoruz , bize prof masterlerini gostermesini istiyoruz ve buradan alchemyi seçiyoruz , sonra alchemy trainer haritamızda işaretleniyor ve oraya gidip proffumuzu öğreniyoruz (tabii önce eskileri silmemiz lazım)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 iyi akşamlar, Oyunda başladığın yerde başlarının üzerin de sarı ünlem işareti taşıyan kişileri buluyorsun ve sana verdikleri görevleri yapıyorsun bu sayede tecrübe puanları kazanabilirsin. Ayrıca, çeşitli hayvanları da öldürerek gelişebilirsin. Hangi MMORPG'yi oynarsan oyna, gördüğüm herzaman ayı ve domuz öldürmek zorunda kalıyorsun. 1998'de OSI'de UO'ya başladığım da da domuz ve ayı öldürüyordum, yıl oldu 2005 ben hala ayı ve domuz öldürüyorum. Ne mage'ler ne shaman'lar ne de diğer class'lar bu oyunlarda gerçek ezilen ayı ve domuzlar. Kumadam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorianze Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Ya peki ben nereden çanta alabilirim sanırım 5 tane daha kucuk canta tasıyabılıorum onları nereden bulabılırım playerlardan demeyın onları bulamıorum bırturlu satacak player. Ve ben bu ustumdekı ıtemları bankaya fln koyamıyormuyum banka varmıdır varsa nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Kumadam, 06 Haziran 2005 21:36 tarihinde demiş ki: Ne mage'ler ne shaman'lar ne de diğer class'lar bu oyunlarda gerçek ezilen ayı ve domuzlar. Kumadam ahahaha süper :)[signature][hline]Mervune Muhittin : Aman Tanrım!!! Mervune : "Mervune" demen yeterli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Selam, Çanta alabilirsin ama şu ilk dönemlerinde çok da gerekli olmayacaktır, sadece biraz koşturman gerekecek elindekileri satıp paraya çevirmek için. Bir kaç quest ve biraz av sonrasında öldürdüklerinden düşme ihtimali yüksek, sabredersen bence fazla sürmez. World of warcraft, diğer oynadığım bir çok MMORPG'den bu aşama da biraz farklı. Sürekli elinde tutacağın bir eşyan olmuyor çoğunlukla, sanırım asıl bu eşyaları sahiplenmen level'ın 60'a yaklaştığın da gerçekleşiyor o döneme kadar sürekli hep daha yeni ve iyi eşyaları buluyorsun zaten. İşin açıkcası yeni başlamış birisi olarak sana tavsiyem, bu alan altında sabitlenmiş başlıkta ki bu mesajı okuman. İyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Dostum oyunu yeni öğreniyorsan sana tavsiyem hiç quest muest dinleme Direk Farm :D ilk once farmda oyunu öğren sonra yawaş yawaş eksik parçalar yerine oturur, yaklaşık lvl 30 civarlarında oyunu çözünce istersen questlere başlarsın...[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ilk 20 levelda paraya ihtiyacın olmaz, sadece sana verilen questleri yapsan yeni büyü öğrenecek yeterli parayı kazanırsın. para kasmaya 20'den sonra başlarsın. skillerini kullanarak para kasmak için ise en az 40 olman gerekli. o zamana kadar kendini geliştirmek avantajına olur.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorianze Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 beyler gercekten cok saolun birde birsey ogrendım saolsun oyundaki bircok turk arkadas da yardım ettiler. Bence gercekten oyun mukemmel tek kelımeyle. [Bu mesaj gondorianze tarafından 07 Haziran 2005 02:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Burning Legion a ilk geldiğim gün arkadaş bana 5 x 14 slot bag hediye etti... o bag leri sadece 1 kere fulleyebildim desem inanırmısıınız :D[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Kumadam, 06 Haziran 2005 21:36 tarihinde demiş ki: Ne mage'ler ne shaman'lar ne de diğer class'lar bu oyunlarda gerçek ezilen ayı ve domuzlar. Kumadam Sabah sabah Güldürdün... eyv..[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Hata etmişin be herkez kopmuş gitmiş orada yeni bir servarda başlasaydin daha iyi olurdu ama hayırlısı olsun.[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 once EU ya hosgeldin abicim Kumadam puahhaha (ulan nerden aklına geldi yaw) buarada bende dun EU aldım sonunda usten sonra eudada bır Lorlas efsanesi yaratmak lazım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar