Gaxx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 5 arkadaş normal serverlarda charlarımızı 60ladık,şimdi hep beraber bi pvp serverında 0'dan başlamayı düşünüyoruz.önerisi olan varmı?BL çok kalabalık girmesi sıkıntı yaratıyor onun dışında bi server olursa iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 kor gall[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 kor gell me , sylvanas gell =)[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ghost- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 tavsiyem deathwing pek fazla turk yok şimdiden nsöliim yani eğer oynamışken turklerle oynıyayım dersen zorlanırsın ama lag bakımından ve oynayanların lamerlik seviyesi bakımında bana kalırsa ii bi server ____________________________________________________ tabi öle diicem orda oynuoorum töbe töbe =)[signature][hline]There was a time that the pieces fit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 frostwhisper, gayet güzel :)[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 slvnasa gel[signature][hline]HAYAT BİR SINAVDIR UĞRAŞMAYA DEYMEZ OYNA OYUNUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ragnaros'a gelmeyin , 10 yaşında bebeler basmış[signature][hline]valandil ownz j0o! seni ben ellerin olasın diye mi sevdim allahsız WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull [Bu mesaj Head tarafından 05 Haziran 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 slvnas a gel nicikm atahancc tauren shaman 17[signature][hline]HAYAT BİR SINAVDIR UĞRAŞMAYA DEYMEZ OYNA OYUNUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Boş serverde dolaştıkdan sonra ne anlamı var bu oyunun zaten full olunca altı üstü 2k kişi oluyor.Bl iyidir türklerle oynıyacaksan yahut bloodscalp iyi türksüz macarlı hunlu munlu[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? İskelet rogue Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 BL'de ortalama akşam 6-7'den sonra 30dakka bekleme süresi var sanırım dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 dayasan 15dk[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? İskelet rogue Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 instance nin ortasinda disc olmazsan o sira olayi pek bi sorun deil girersin siraya nescafe ni yapar gelirsin oynarsin[signature][hline]Rainy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Burning legion aksamları biraz sıra oluor ama sabahtan girip aksama kadar oynicaksan sorun olmuo :D[signature][hline]Mail | Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosunun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Yeni başlıcaksanıs Bl yi tavsiye etmem çünkü çok kalabalık ver herkezin lvl i yüksek olduğundan doğru düzgünde kasamassınız ama sıra için bl yi tercih etmiyosan çok saçma en fazla 5 dakka sürüyo girmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Bl de 15 dakikadan fazla beklemedim hiç[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ilk hafta 1 saat beklemiştim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Frostwhisper bence şuan çok güzel.Hem yüksek lvl sayısı çok fazla değil hemde population high olmadı.Çok rahat karakter kasabiliyorsun.Ezik sayısıda az ayrıca.Fakat senin frsotwhisper'a gelmen için en iyi neden çok high lvl olmadığından rahatlıkla pvp yapabilceğindir.Kesinlikle Frostwhisper![signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 BLda millet 2.chara döndü onları kesersin :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 BL'de AH fiyatları frostwhisper'a göre çok pahalı.Bunun bir nedenide milletin para kaynayan lvl60 karakterleri ile item alıp ikinci karakterlerine göndermesi.Kızmayın ama bence BL yeni kararter açcak birisi için berbat bir yer :)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Altay Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ben wow ilk çıktıından beri us de oynuyorum. Fakat zaman farkı MC yi benim için bi eziyet yaptı. Gece 2 de baslayip sabah 8 e kadar kasmak bitirdi beni. Bu nedenle eu ya geçmeye karar verdim. BL de oynamayı düşünüyorum. Ama yapılan yorumlar BL yeni char başlamak için iyi bir yer olmadiğinı düsündürdü bana. Bu konuda beni biras aydınlatır mısınız?[signature][hline]"Blood is foul, the flesh dross. My ascendance thirsts for life itself." Crovax [Bu mesaj Altay tarafından 07 Haziran 2005 10:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Bu sıra belme olayı maximum 15 dk yani öyle uzun uzun beklemek yalan Bu seçmemek için bahane değil bence hatta kalbalık server olmasıda aslında fena değil low lvl craftable eşyaları çok rahat ve ucuza bulursun genelde . Fakat 48-60 arası oldugunda 60 karakterlerden devamlı reskill yiyeceksin bu bir gerçek yani eşya falan değil ama grind yapıp lvl alıyım dediginde 48-60 arasında , çok sancı yaşarsın . HA ama BLde 60 olursanda en kral adam sen olursun saniye başu ubrs lbrs scholo strat vs partilerine adam arayan adamlar olacak çok rahat bulursun parti zorlanmadan o hoş yani , boş serverda parti aramak çok boş bir iş olsa gerek .[signature][hline] Its your KERB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Eger yeni Başlıyorsan yeni açılmış bir serverda kasman senin için en iyisi olacak arkadaşım.[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar