Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 espension bende şu an aktif fakat jump to lightspeed cdsi bulamıyorum, istanbulda elinde olan varsa, boş cd verebilirim ona yada para cdler karşılığında. bana cdleri kopyalaması yeterli. eğer rage of the wookies ide cd ye çekebiliyorsa onun içinde ödeme yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 nası yani? swg nin sitesindenmi satın aldın digital download olarak yoksa kutu olarakmı aldın? başkası sana cd yi weremez çünkü her cd 1 cd key kullanabiliyo yani sahte falan aldıysan yada çekmeye çalışırsan olmaz[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Alakası yok cd key sadece register ederken işe yarıyo. Cdnin kopya olup olmamasına bakmaz. Eğer expansionlar aktifse istediği yerden kopyalar oynar.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bende sornun ne olduğunu anlamak için sordum eer digital download olarakmı yoksa box olarakmı almş diye çünkü warsa rage of the wookies i de istiyo yani koya olarak olur o total experienceyi almazsa veya digital download olarak almazsa.[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 kopya oyun filan nerden çıkarıyorsunuz biraz daha basit anlatıyım o zaman. elimde jump to light speed ve rage of the wokiees cdleri yok FAKAT bu expensionlar benim accountumda aktif. ihtiyacım olan şey birinin bu 2 expensionı cd ye kopyalaması o kadar. istanbulda anadolu yakasında, evine kadar gelip alabilirim. ücret veya boş cd verebilirim. yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 download etmek istemiyo anladigim kadariyla :) Kadikoyde Bizim Kafemiz Var [email protected] msn Ekle adres veriyim ordan kopyalaiz sana[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar