KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Yav Şu animede zırt pırt geçen "it has three hole I really want it" nedir yav ben hala çozemedim kafayı yiyecem[signature][hline]Sword is a Weapon For Killing Swordsmasip is a Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura-----
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ahem .. ben 3 Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ne zaman geciyo hic oyle bişi yakalayamadım bende bivliyorum 3 delikli hep istenilen bişi hmms aajsdajsdfdf[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: hired_gun, 07 Eylül 2004 18:55 tarihinde demiş ki: ahem .. ben 3 ahuahuahu :-p peki naru bunu söylüyor. O zaman ne olacak. Keitaroda dediğinden yok biliyorsun [signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind [Bu mesaj Vicious tarafından 07 Eylül 2004 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] 8 ay sonra ... Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 yenı bıtırdım love hınayı ancak cozemedım bende nettede acıklaması yok bırkac yerde gecıyor ya cok cool 3 tane delık olsa yada 3 tane delıgı var keske bendede bırı olsa yada 3 varmıs ama ancak bırını bulabıldım hatta keıtaroya benzıye su nun abısı de harukaya soluyordu bunu hatta mıtsumı keıtaroya senın bahsettıgın delıkelrı aramaya gıdıyorum dıyordu bı yerde ama ıngılızce versıyonunda yok bu delık olayı ve dırek ıngılızceden yapılan funsub lardada gecmıyor cok spekılasyon var nette kımı kıtsunenın actıgı delıkelr demiş kımı klasık 3 delık geyıgını yapmıs kımısı ıse bowlıng topu demış ama tam oalrak bulabılen yok hatta cogu kısı yapımcılar arasındakı bır şaka olabılıcegını soyluyor dıger acık kalan dıegr onemlı nokta ıse keıtaronun kucukken soz verdıgı kızın kım oldugu ne mangada gecıyor nede dızıde en buyuk soru ısaretı bu bence[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. tanoren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bu bana Demoliton Man'den 3 deniz kabuğunu hatırlattı[signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer MSN: [email protected] Anime listem Paylaş https://forum.paticik.com/topic/971303-love-hinadan-bir-soru/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ne zaman geciyo hic oyle bişi yakalayamadım bende bivliyorum 3 delikli hep istenilen bişi hmms aajsdajsdfdf[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: hired_gun, 07 Eylül 2004 18:55 tarihinde demiş ki: ahem .. ben 3 ahuahuahu :-p peki naru bunu söylüyor. O zaman ne olacak. Keitaroda dediğinden yok biliyorsun [signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind [Bu mesaj Vicious tarafından 07 Eylül 2004 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] 8 ay sonra ... Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 yenı bıtırdım love hınayı ancak cozemedım bende nettede acıklaması yok bırkac yerde gecıyor ya cok cool 3 tane delık olsa yada 3 tane delıgı var keske bendede bırı olsa yada 3 varmıs ama ancak bırını bulabıldım hatta keıtaroya benzıye su nun abısı de harukaya soluyordu bunu hatta mıtsumı keıtaroya senın bahsettıgın delıkelrı aramaya gıdıyorum dıyordu bı yerde ama ıngılızce versıyonunda yok bu delık olayı ve dırek ıngılızceden yapılan funsub lardada gecmıyor cok spekılasyon var nette kımı kıtsunenın actıgı delıkelr demiş kımı klasık 3 delık geyıgını yapmıs kımısı ıse bowlıng topu demış ama tam oalrak bulabılen yok hatta cogu kısı yapımcılar arasındakı bır şaka olabılıcegını soyluyor dıger acık kalan dıegr onemlı nokta ıse keıtaronun kucukken soz verdıgı kızın kım oldugu ne mangada gecıyor nede dızıde en buyuk soru ısaretı bu bence[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. tanoren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bu bana Demoliton Man'den 3 deniz kabuğunu hatırlattı[signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer MSN: [email protected] Anime listem Paylaş https://forum.paticik.com/topic/971303-love-hinadan-bir-soru/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 yenı bıtırdım love hınayı ancak cozemedım bende nettede acıklaması yok bırkac yerde gecıyor ya cok cool 3 tane delık olsa yada 3 tane delıgı var keske bendede bırı olsa yada 3 varmıs ama ancak bırını bulabıldım hatta keıtaroya benzıye su nun abısı de harukaya soluyordu bunu hatta mıtsumı keıtaroya senın bahsettıgın delıkelrı aramaya gıdıyorum dıyordu bı yerde ama ıngılızce versıyonunda yok bu delık olayı ve dırek ıngılızceden yapılan funsub lardada gecmıyor cok spekılasyon var nette kımı kıtsunenın actıgı delıkelr demiş kımı klasık 3 delık geyıgını yapmıs kımısı ıse bowlıng topu demış ama tam oalrak bulabılen yok hatta cogu kısı yapımcılar arasındakı bır şaka olabılıcegını soyluyor dıger acık kalan dıegr onemlı nokta ıse keıtaronun kucukken soz verdıgı kızın kım oldugu ne mangada gecıyor nede dızıde en buyuk soru ısaretı bu bence[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bu bana Demoliton Man'den 3 deniz kabuğunu hatırlattı[signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer MSN: [email protected] Anime listem
Öne çıkan mesajlar