Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilge adam hakkında bir soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burada yazılım kursuna başlamak istiyorum fakat tam olarak bilge adamın düzenini anlamadım.yani orası okul gibimi nasıl kariyer falan mı yapıyorsun aynı zamanda lisede okurken ordan kurs alabilirmiyim?[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu.
Mesaj tarihi:
pc de yaparsın kariyerde:P saka bi yana bilge adamdaki kurslar cok iyi bitince diploma alıyorsun ve aldıgın kursa gore bir ise girme imkanında oluyor cok iyi yani:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

uA.com|MSN|Blogs of my life
Mesaj tarihi:
ben şu anda 17 yaşındayım girebilir miyim o kurslara.çünkü baktım bilge adama hiç benim yaşımda adam yok sitesindede lise bitirmiş olmak yazıyor ama ben konuştuğumda böyle birşey yok demişlerdi.[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu.
Mesaj tarihi:
hmm o zaman güzel!duyduğum kadarıyla eğitimi çok güzelmiş?siz şu anda birşeyler programlayabiliyor musunuz?[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu.
Mesaj tarihi:
ben gittiğimde (3-4 sene önce) yeni açılmıştı yazılım eğitimi 900 saatti.

fakat eğitime güvenerek gidersen olmaz. kendine güvenerek gidersen olur.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
Mesaj tarihi:
kendime güveniyorum tabiikide bu arada 120 saat şu anda yazılım eğitimi birde dil eğitimi var ama ben ona takılmayacağım[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu.
  • Yeni Oluştur...