Pentotal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 City of heroes i vakti zamanında baskasindan satin aldim ama bu hesabi kapatip city of heroes cd keyimi kendi kullanici adimla acacagim hesabima aktarmak istiyorum.Böyle birşey mumkunmu?
Pentotal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Karakterlerimin silinmesi sorun degil.Zaten pek oynamaya firsatim olmadi.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Değil aldığın cd key kullanıldığı için aldığın adamın acc sini kulanmak zorundasın ama acc name ve şifreyi değiştirebilirsin aynı şey değil mi? :)[signature][hline]Şino Mori.
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 city of heroesta sistem biraz farklı pyro... aldığın account bütün ncsoft oyunları için aynı.. şifreni değiştirebilirsin sadece.. karakterlerinde silinmez..[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 nası? coh acc alsam misal lineage2 felan hepsini oynayabilcemmi? ;D[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Aldığın sürece. SOE gibi. Tüm oyunlar aynı hesapta.[signature][hline]Amon Amarth'dan sonra Pleysbocu oldum ben. Evri miihih...
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Coh'un sitesinede baktim,bu konuda destek vermemeleri kötü.Bizim gibi başkalarından account alanlara destek verilmeli :) [Bu mesaj Pentotal tarafından 07 Haziran 2005 05:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar