WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Arkadaslar bu oyunu oynayan , bilen var ise yardimci olabilirmi bana.Oyunu aldım sergent rutbesine geldim ama hala aracları kullanmayı beceremedim. Bu tarzda oyunun kullanımına yonelık bana bılgı verebılecek bırılerı paticik tayfasinda kesin vardır.[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Ben oyuna girememiştim bile kedicik :) [signature][hline]Şino Mori. [Bu mesaj dreagloth tarafından 04 Haziran 2005 11:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Hehe beceriksiz Kedicik seni... pişşşttt ...[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Bende bir ara o oyunu incelemiştim ama oynamak kısmet olmadı.Kendi forumlarına bakmayı denedin mi?Şuraya bir göz at(online game manuel).Eğer axis sen bende gelebilirim :P http://training.wwiionline.com/scripts/training/index.jsp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar