senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ps2yi yalvar yakar kardeşimden aldım odama getirdim ama farkettim ki odamda tv yok :) ps2'yi bilgisayara bağlama diye bir olay var mı?yoksa illla tv'ye mi bağlıyacaz?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bende böle bi topic açmayı düşünüodum ii ki açtın yanlız pc demede monitör de bence. bağlandığını biliorum ben ps1 zamanında bi internet kafede görmüştüm ama bakmamışım ozmn[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 illaki bir aparati(connector) vardir .google a danismak lazim .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 danışayım da hangi sihirli sözcükleri söyliyecem.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ufak çaplı bir araştırma sonucu bulgularımı aktarıyım sizlere... öncelikle ps2 bilgisayara bağlanabiliyor. Bunu için tv-in girişli bir ekran kartı yetiyor bize. fakat en iyi görüntü kalitesi avermedia ile elde ediliyormuş... fakat ps2'yi ekran kartı ile bağladığımızda pal oyunları güzel oynarken ntsc oyunları siyah beyaz oynuyormuşuz. Direk monitör bağlantısı için vga box denen bi aparat lazımmış... Öğrendiğim yeni bir şeyde ps2'yi pc'ye bağlayarak hddmizi bir memory card gibi kullanabilmek.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Tv in ha? Hmm.. *!Kasanın arkasına bakar*[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 tv-in zaten o işe yarıyor ki nedir normal tv jakındaki görüntüyü şaapıyor hatta tv kartı olsada aynı şey tv kartıylada bağlanır heralde :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 http://www.gameseek.co.uk/productdetail/PS2cmwwcngv7tssyvbx/ Şöyle bişey buldum.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 resmi buymus £54.99 degermi dersiniz ...80 kusur dolar ettiginide dusunurseniz git kendine saglam bir monitor al kasma :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ii de kartların arkasında s-video irişi olur scart olmaz onun içinde alet edavat lazım.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ayrıca kartın arkasındaki giriş sadece görüntüyü alır ses i napıcaz[signature][hline]Çarşı Alayına karşı [Bu mesaj ReD_DoG tarafından 06 Haziran 2005 17:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Bende onu sorcaktım sesi naapcaz?[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 benim aklıma gelen bi yöntem war ama benim için tuzlu biraz gerekmez. ps yi tv nin anten girişinden bağlamak için aparatlar var ondlardan alıp pc de tv kartı warsa ordan bağlanabilir(bende aparat war tv kartı yok).[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 e ps2nin ses çıkış kablosu var zaten? o 3 renkli kablodan sadece 1 tanesi sesi verir[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 o üç renkli kablodan kırmızı ve beyaz olanalr sesı verır left channel right channel olarak sarı ise goruntudur ben evde ufak bi jakla bilgisayarımın line in ine bagladım sarı ve kırmızıları boylece 5+1 sıstemımı kullanabılıyorum PS2 ıle (surround olmuor ama delı gıbı bass oluyor) yanı sarı olan bıtek goruntu onuda cesıtlı aparatlarla AV ye cevırıp tv-ın e veya TV kartına baglıyabılırsınız kırmızı ve beyaz kabloları ıse lıne ın e baglayın dırek HDD yı memory kart gıbı gostermek ıcın 50-60 doalrlık bır aparat var ancak degemz bunun yerıne herhangı bır P2P ortamdan Action Replay max i cekin ucuz bır USB tasınır bellek alın hatta MP3 playerları dıjıtal makınelerı bıle tanıyor AR Max boylece ıstedıgınız gıbı yedek alabılırsınız memory kartınızı bıde monıtore takılan aparatlar var bakın monıtorun arkasında ufak usb ye benzıyen bır cıkısınız varsa (ustu kapalı olur genelde) ordan baglıyan aparatlarda mevcut pıyasada[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 tv kartına bağlamak isteyenler ses çıkışlarını da ses kartına bağlayabilirler :) fakat yazdığım gibi tv kartına vs gibi bir şeye bağlarsanız sadece pal oyunları oynayabiliyorsunuz. monitörün arkasındaki girişi direk scart yapan veya ps2'nin video girişinin girebileceği şekle sokan aparatlar varmış (vga box dışında) bide pc ile ps2'yi bağlamak için gereken şey sadece kablo değil mi? yani usb'den kablo soktuk mu ikisine çeşitli proglarla hdd'yi memory card gibi gösteremezmiyiz acep?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ıkısındede bır OS oldugu ıcın zor hem ugrasmana degmez kabloyla programla vs dıek al bır tasınabılır bellek onun ıcıne at savelerı ordanda bılgısayara atarsın ılla dıyosan hdd mı kullanıcam X port mu ne dye bır urun var 60-70 cıvarı onu alıcaksın baska alternatıfı yok ne yazıkkı[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar