dunno Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 eskitilmis kelimelerin golgesinde bir sair olma hevesi tasıyordu icinde. bir kibrit yaktı birden, ates gibi uctu fikirler, hayaller, asklar. yıkadı kelimeleri o boguk bıkkınlıklarından. yeni sayfalar acıyordu kendine ikide bir. onlar bile eskimisti sanki. yırttı kagıtları, kalemini boldu once ikiye, fark yaratmak istedi , uce boldu bu sefer. yazmadı kagıda, harfleri anlatan tuslara basmadı. gozlerini kapadı sadece. bıraktı kendini hissetmeye. kelimeleri yıkadı ama kullanmadı. kelimeler(le) degil duygular(da) vardı artık. once iki sonra uc duygu yasadı. ozledi ve istedi sonta buldu istegini. huzur.landı. sonra? hala kapalı. gozler [Bu mesaj dunno tarafından 06 Haziran 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 kahretsin karalamaya gidicek bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: dunno, 06 Haziran 2005 22:54 tarihinde demiş ki: kahretsin karalamaya gidicek bu... okurken bende öle düşündüm güzel yazmışsın[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 gözlerimi kapadığımda gördüklerimi resmedebilseydim dünyanın en büyük tasarımcısı olurdum. gözlerimi açtıgımda elime bir kalem alıyorum ve cizdiğim sadece siyah bir çizgi oluyor.[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 copy paste yapmadan hani tasiolar ya...ben yapabilir miyim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Ulem ben daha yeni neryee cevap yazdım diyorum :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar