undomiel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 arkadaslar sx1 almayi dusunuyorum sizin bildiginiz en az fiyatı ne kadar?[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 415 demişlerdi 1 ay kadar önce fakat fiyatları yine arttı değişiyo piyasa ararsan bulursun bu arada tavsiyem siyah al hem fwsi yani yazılımı en son versiyon olur hemde daa güzel =) sorcan bişi olursa sor ben baya bi araştırdım almadan once tek derdi var aletin şarjı 2 gün gidio ve telefonun kendı hafızası 4mb artırman gerekiyo kartla.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bi de tel dusunce,memory card yeri acilip card firlayabilio,2 gun once firlamis bnmki kaybettm ordan biliorm.. bohuhuhhu aslinda biraz sorunlu bi alet,yavas da bisi, ama iidir fiyatina gore..bence daha ufak ve sik bisi olsak daha ii olablr.illa symbian flm gerekmiosa , su siemens in bi tel i daha war onu al,hani reklaminda futbol sahasini cekiodu eleman[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siyah Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 siemens s55 le yaşadıklarımdan sonra hiç bir siemens cep telefonu tavsiye etmiyorum. Telefonun kendisinden, garantisinden bakımına her iş her iş saçmalık. Umarım yeterince araştırmışsınızdır.[signature][hline]The Refute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 siemens sakın alma :yapma:[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 hehe millet sanırım kullanmayı bilmiyo ben sx1den memnunum baya açıkcası ki kullanan arkadaşlarımda memnunlar fiyat/peformans acısından en ii alet bu bence piyasada[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 det ya 6230i varken sx1'e lafmı düşermiş.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 sx1'in menusu 6600 ile aynı hatta herşeyi aynı diyebilirim ama tabi az-çok farklılıklar var. Asıl dikkatinizi çekmeniz gereken konu şu ; Sx1'in root directory'sinin ismi NOKIA !!! Yani bir nevi işletim sisteminin ismi nokia olarak geçiyor...FeExplorer ile veya sx1'in kendi explorer'ı ile en kök dosyaya girerseniz görürsünüz...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bunun nedeni nokianın symbian işletim sisteminin hisselerinin coğunu almasından kaynaklanıyor sx1de symbian kullandığı için nokia akıllılık edip öle bişi yapmış ama bu hiçbişey fark ettirmez parası olması sx1in farklı üstünlüğünü değiştirmiyor.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 sx1 in bi tek kamerası yeni çıkan telefonlardan kötü diğer türlü bence her şekil sx1.6670 7610 muş fln.Benim de kart girişi bpzuldu yaa fırlıo paso bi kere çöpe girmişti de bulmuştum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 sx1 in kamerasinda Tam Goruntu gibi bi ozelik war ya,orda cekerken goruntu super oluyo ,net ve tum ekrani kapliyo cektigin sirada,ama cektikten sonra Galeri den bakinca onun boyutu degisio we bi turlu tam ekran olmuyo.ve ekran boyutuna gore kullanilan kismi cok az.ayrica wallpaper yaparkende ufacik bi alan,senin istedigin resim oluyo. ufak seylerde olsa bunlar bnm sinirime gitmisti,ayrica ciddi ciddi cok yavas ve cok takiliyo.kac kere restart attim,bilgisayar gibi :) bzn durup dururken tus takimi bouluo,6 ya basiosun 8 cikio ,3e basiosun Clear yapio,restarttan sonra duzelio :P bu tarz ufak problemleri cok yasarsin.simdiye kadar 2 kere servise gitti.bu dedigim olayda gondermedim , o haric[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaiowas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Bende de var sx1 siyah hiçbir şekilde almanı tavsiye etmem durmadan servise gidersin durmadan donuyor reset atıyor kendine memory card taktım ama inatla telefon hafızasını kullanıyor zaten satmayı düşünüyorum bir daha da siemens almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Kithnos, 06 Haziran 2005 11:02 tarihinde demiş ki: sx1 in kamerasinda Tam Goruntu gibi bi ozelik war ya,orda cekerken goruntu super oluyo ,net ve tum ekrani kapliyo cektigin sirada,ama cektikten sonra Galeri den bakinca onun boyutu degisio we bi turlu tam ekran olmuyo.ve ekran boyutuna gore kullanilan kismi cok az.ayrica wallpaper yaparkende ufacik bi alan,senin istedigin resim oluyo. ufak seylerde olsa bunlar bnm sinirime gitmisti,ayrica ciddi ciddi cok yavas ve cok takiliyo.kac kere restart attim,bilgisayar gibi :) bzn durup dururken tus takimi bouluo,6 ya basiosun 8 cikio ,3e basiosun Clear yapio,restarttan sonra duzelio :P bu tarz ufak problemleri cok yasarsin.simdiye kadar 2 kere servise gitti.bu dedigim olayda gondermedim , o haric resmi büyüttükten sonra goruntulerden arkaplan olarak secebiliyorsun alttaki arkadaşın sorununa gelince bende bir kere takıldı oda tony hawk pro skater denen ngage oyununa abandım baya bi süre ve sanırım ram yetersizliginden onun dısında hicbir takılma yasamadım acıkcası arkadasim bence kullanici hatasi ama bilmiyorum cok sakat alet diyende var über bi alet diyende var cozmedim bi sakatı olursa cekinmeden yazıcam ama kimse sakata gelmesin herneyse..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar