Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Arkadaşlar ben donanımdan bu ara hiç takip etmediğimden dolayı iyi anlamıyorum ve buraya sorma kararı aldım o yüzden Teyzem bi bilgisayar almış fakat kafama takılan bi kaç yer oldu sorayım dedim fx5200 almak ye rine 5600 almak yararlı olurmu adam arada 45 milyon kadar fark var dedi değermi değmezmi iyicene bi onu soracaktım onun dısında birde işletim sistemi celeronken p4 anakart uyumlu calısırmı bı sorun olurmu gercı adam hepsi intelin fark etmez dedi ama neyse iice oreniim[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ekran kartı performans olarak farkeder, ama oyun için kullanmayacaksa fx5200 ok dir. diğer soru biraz karılık sormuşsun, ama p4 anakartlar celeron işlemcileri destekliyor sormak istediğin buysa.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bence ekran kartı olayı iyi olmus 45 m fazla vermıs ama deger merak etme 5200 den daha ıydır 5600 oyunlar için daha yuksek performans alırsın. öte yandan anakart p4 uyumlu demıssın sana da celeron vermısler anladıım kadarryıla sende p4 ıle celeron arasında buyuk fark varmıdır dıyosun. evet vardır biraz ikiside intelın dorudur. ama cok uyksek seyler beklemıyosan ekran kartın kalan acıgı kapatır kanaatimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 adam ayarladı parcaladı ben zaten yenı haber aldım ve kafam ii olduundan pek raat dusunemıyom zaten bılgımde yok dedıım gıbı p4 anakartla celeron ıslemcı uyum saglıyorsa sorun yok adam uyumlu secmıstır dıer kartlar da duzgun zaten kullanıcak 11 12 yasında bı cocuk cok raat gıder ona o neyse tesekkurler[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar