Fefe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Battleground yazılşarını okudum ama zaman ile ilgili bulamadim. ALterac Battle Ground a giremedik acaba nedendir? Levelllarımız 51 ve 52 ?[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır...
Asphodel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 2 aydır oynamıyorum o arada açılmadıysa Batllergrounds diye bişi yok :D[signature][hline]
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 battlegrounds sadece test serverlarında açık? ya da açıldıysa ben bilmiyorum..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: New Features We will implement the following features in the next patch. Player vs Player Battlegrounds: Players will have access to special areas for epic Player versus Player battles: Alterac Valley Warsong Gulch http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
Fefe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Evet daha açılmamış teşekkürlerimi sunarım ! Önümüzdeki Patchle Battle Groundlarımıza kavuşacağız...[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır...
Asphodel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 yok dur :D daha Blackwing lair gelecek :D black rosk spire da eksikligi goruluyo onun :D[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar