Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 sıfırdan format attım sp2 yükledim driverlarımı yükledim panda yükledim ve interneti bağladım ( kablonet > ethernet üzerinden ) ancak ip alamadı ve bağlantı sınırlı yada yok gibi bi hata verdi daha sonra ağ destekli güvenli kipte açtım bağlantı çalıştı büyük ihtimalle pandanın firewallundandır diye düşünüp ethernetten gelen tüm bağlantıları access verdim restart attım fakat olmadı panda uninstall edince sorun olmuo bu olayın çözümü varmı[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 valla bende panda var hiç bi sorun yok sp 2 de var. bence sendekı sorun 2 firewall kullanman sp2 nın firewallını kaldır pandanınkı calıssın.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 onuda denemiştim yazmamışım ama nod32 + kerio yükledim böyle idare eder sanırım sıkıldım format atmaktan çünkü[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Bende Panda Yüklediğimde internete bağlanamıyordum. Sonra zaten bikaç parça ekleyip pc ye format attım, bidaha da panda yüklemedim[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 En iyisini yapmısın adında meymenet yok :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 valla ben çok memnunum :D başka bi panda versiyonu yüklemeyi dene bide.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar