daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Benim elime ulasmadi hala giris icin, nereye ne sekilde basvurmam lazim bilgisi olan varmi ?[signature][hline]Yap yakışanı.
SavagE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ankarayı araman gerekiyo, izmirde öğrenme şansın yok.
Eshevar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 4'üne sonra ulaşmazsa postahaneleye gdip kontrol edin belki orada karışmış ya da kalmıştır çıkmazsa öysm yi arayın demişlerdi bize dershanede
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bizim arkadaş ın ki gelmedi(izmir) postaneye gittiler yollandı demişler orda kağıt kayıp şuan ankaraya dilekçe göndermişler fln noolcak tam bilmiorum[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 şerefsiz kandırmış beni.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
daverc Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 patladim yani , prozagimi getirin benim[signature][hline]Yap yakışanı.
Öne çıkan mesajlar