mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Arkadaşlar çoğunuza mail yoluyla gelmiştir bu. Gönderdiği öne sürülen ilgili kişi ile bağlantı kurdum ve olay hakkında bilgi edindim.Forward halinde dolaşan mail ve İlkay Orhan'ın bana attığı maili sizlerle paylaşıyorum: SEVEN-ELEVEN > >Son yurtdisi seyahatimde Londra Trafalgar Square 'de >bir imza kampanyasi yapan bir grubun ne ile alakali >olarak imza kampanyasi duzenlediklerini merak ederek >yanlarina yaklastim ve baslangicda gorduklerime >sasirmadim. Cifte standartligi ve her firsatta >terorizme karsi oldugunu ifade eden bu avrupa >ulkesinde uc bes eskiya PKK-KADEK adina imza >topluyorlardi. > >Niyetleri teroristbasinin ozgurlugunu >kazanmasıyimis... Daha once ifade ettigim gibi bu >sasirttici degil ama imza kampanyasinin buyuk >sponsorlarindan birinin ulkemizde de faaliyet >gosteren >SEVEN-ELEVEN firmasi oldugunu gorunce afalladim. >Turkiye'ye dondugumde gordugum bir detay ile >saskinligim bir kat daha artti. Seven Eleven >magazalarinin tabelalarindaki renkler tamami ile PKK >bayragindaki renklerle ayni; yani adeta PKK-KADEK >bayragi... > >Ulkemizi seviyor isek bu magazalardan alis-veris >etmeyelim, edenlere de bu durumu iletelim. > >Bu mesaj ne kadar cok kisiye ulasir ise ulkemiz >adina >o kadar yararli olacaktir. > >Doc. Dr. ILKAY ORHAN > >Department of Pharmacognosy >Faculty of Pharmacy >Gazi University >06330 Ankara-Turkey > >Eczacılık Fakültesi >Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü >Farmakognozi Anabilim Dalı > > >SAYGILARIMLA.. İLTER ARSLAN Kesinlikle dogru degil.Seven-eleven e-maili ile hicbir ilgim bulunmamaktadir. Bana da fwd e-mail olarak gelen bu e-maili ben de fwd ederken adim ve adresim otomatik olarak eklendiginden, olayi ben anlatmisim gibi algilanmis. Oysa hayatimda hic ingilterede bulunmadim ve boyle bir olaya kesinlikle sahit olmadim. Dolayisiyla olayin muhatabi ben degilim.Lutfen size gonderenlere de bunu fwd etmenizi ve sahsimla ilgili bir yanlis anlasilma oldugunu belirtmenizi rica ediyorum. Iyi gunler ILKAY ORHAN Adresinize gelen her ciddi olduğunu düşünebileceğiniz postaya inanmayın, bazıları sizi de kötü oyunlarına katmak isteyebilir ve bu mailler, forwardlar halinde dolaşan yalanların en büyük simgesi... Sevgiler.[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u [Bu mesaj mrproblem tarafından 06 Haziran 2005 14:58 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj mrproblem tarafından 06 Haziran 2005 14:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 cikar boyle buyuk firmalar hakkında ileri geri sacmalıklar . imza kampanyasina kim neden sponsor olur onu da anlamis degilim . cok imza atiliyor diye hani belki bir kalem firmasini anlarimda . ha varsada bir delil resimdi evrakti bos beles mail atacagina onlari versin ugur dundara .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 enlarge your penis e-mailleri ne kadar doğruysa emaille yayılan bu tip mesajlarında o kadar doğru olduğunu düşünüyorum.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 fw görünce siliyorum valla. arada sırada çooook nadir komedi şeyler geliyor bir onlar duruyor. aynısını tavsiye ederim.[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Yıllar öncesinindir. CTRL F yapıp tansu çiller bile yazmadım, düşünün.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 http://itaydas.sitemynet.com/haciimamlar/ Mahah.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar