Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 [signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp"Biz insan yakıyoruz."
LonelyWolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ben seviyorum böyle fest. leri. iyi eğlenceler ve iyi organizasyonlar(yaşasın itü :D:D:D)[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor...
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Hepinizi bekliyoruz efenim. Etkinliklerin saatleri veya ayrıntıları elimde yok fakat www.gslfest.org adresinde tüm etkinliklerin detaylı listesi var.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 biz çarşamba günü sahne alacaz galiba orda.. ama emin diilim en son çarşamba 14.20 denmişti de ne oldu bilmiom :P[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
alukard666 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bizi bekleyin geliorz:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Bu gün gitmedim ama salı çarş perş gitmeyi düşünüyrum gitsemmi =/[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 abicim ordaki durak kimdir? bilgisi olan varmı?[signature][hline]Your Ad Here!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 hmm MAT :) çıksınlar liselerinde :P[signature][hline]chuck!
Öne çıkan mesajlar