Solkirans Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Arkadaşlar nerde arıza varsa beni bulur derdim kimse inanmazdı işte kanıtı gta vice city installında cd 2 de data4.cab isimli bir dosyayı istiyor hemde bu program dosyanın cd 0 da olduğunu iddia ediyor gerçekten böyle bir dosya varmı yoksa ben bilgisayarımı tekmelemeye başlayayımmı varsa bana bu programı yollayabilecek olan varmı?[signature][hline]www.60yil.k12.tr mail servisi olan tek devlet lisesi.... ------------------------------------------ FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 san andreas cıkıyo boşver :D[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 okuyamadigi yada bozuk cdlerde daha cok bole hatalar vermesi dogal..sorunu sole cozebilirsin daemon tools u yukle dosyanin imajini al,alamazsan ayni sekilde bir 'alcohol' programini dene.. imageleri alirsan olayin cdlerden kaynaklandigini anlamis olacaksin ancak cd okuyucunda yada c: de bri problem varsa(disk birlestiricisi ile verileri sıkıştır) onu cozmek guclesir tabi ki.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 o senın disc 0 a gecmeden oncekı cd dew bi bozukluk vardır. benmde basıma geldıı ıcın boyle olaylar biliyorum yani. yani cd bozuk.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 hepinize çok teşekkür ederim soulcube dediğini yaptım oldu sağolun. bu arada vice city hala yuklemek istememin sebebi yarına kadar san andreası bekleyemicek olmam... saat 7 haziran 00:01 de arasam bulurmuyum acaba san andreası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar