Truwan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 quest pass ı nereye girip 10 gunluk bedava nasıl oynayacagım ve 10 gun sonunda o kastıgım acc la devam etme şansım varmı?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Birde ben deneme sürecinde yanlıs kredi kartını vermişim onu nasıl değiştireceğim?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 amerikadan almadıysan EU versyonudur. www.wow-europe.com a girip oradaki guest pass formunu doldurman gerekiyor.bunu doldururken senden kredi kartı numaranı vs. isteyecekler,fakat para çekmeyecekler. eğer daha sonradan o 10 günlük accountunu gerçek account yapıp o karakterlerinle devam etmek istersen o kredi kartın kullanılacak. fakat 10 günlük guest passi normal acc yapmak için bi ödeme yapılıyor mu bilmiyorum.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ [Bu mesaj shapshal tarafından 06 Haziran 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar