Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Astra tuning..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Edit:topici bi hevesle açmıştım.ancak buldugum resimlerin cogunun kolpa oldugunu anlamamla birlikte aramayı bıraktım. astra tuning resimleri bulan gören varsa buraya eklerseniz sevinirim.

işte modifiye edilmiş opel astra resimleri.

bu fotoşop heralde

[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.

[Bu mesaj Fistan tarafından 06 Haziran 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Ben şu steinmetz in ön ızgarayı beğeniyorum bitek gerisi 5 para etmez ya.
Aramis ilk mesajındaki alttaki 2 resim bence hoş. Birde dün arkadaşımın evinin sokağında wardı bitane fena değildi keşke fotoğrafını çekseydim hiç akıma gelmedi.
Ya şu sıralar astralarda gördüğümüz bodykit nekadar çirkin duruyo hiç yakışmıyo bence arabaya çin malı gibi görünüyo :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
Bence astra h a body kit cok yakisiyor.Kaldiki steintmentzin body kiti son derece guzel.Bakalim 1 aya kadar siparis vericem :D panjur istersen getiriolar bu arada fiyati 250 euro civarinda olmasi lzim[signature][hline]Xhearon UO Shard
Xhearon
Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Mesaj tarihi:
Aha Pardon steinmetz in resmine bakmadan konuştm aklımda kalanıyla:p tamam bodykit güzelmiş cidden steinmetz'in spoileri kötü ama gel anlaşalım bu konuda.. Şu bayilerde takılan bodykit çok kötü ya yerli malı bodykit[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
fistan hepsi digi tune seninkilerin.

de zaten astra gtc visual tuning yakisan bi araba diyil kannimca. en fazla bi iki far ve duzgun jant otesinde haz etmiyorum ben. tasarim zaten kendinden guzel.[signature][hline]zeki, çevik ve ahlaksızım.
  • Yeni Oluştur...