Frigg Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: DiaBLeSSe, 02 Haziran 2005 14:08 tarihinde demiş ki: 13. Cep telefonunuzu almadan evden cikmak, ki 15 yil once hic bir etkisi yoktu, artik sizin icin bir panik nedenidir ve apar topar eve cep telefonunuzu almak icin geri donersiniz... işte buna katılıyorum gerçi 15 yıl önce cep telefonum yoktu, şimdi de elinden telefon düşmeyen bir insan olmamama rağmen telefonumu evde unuttuğum için bir defasında 100 küsür basamaklı merdiveni geri çıkmak zorunda kalmıştım...[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: DiaBLeSSe, 02 Haziran 2005 14:08 tarihinde demiş ki: 2. Yillardir gercek kartlarla solitaire oynamamissinizdir... Cidden ya, adını bile unuttum, napalyon falı falan öle bişi dioduk eskiden.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 abi kiz cocugunu kesicek yahu, dalga olsun diye bi yazi koymus felsefi irdelemesini yaptiniz ya : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 birçok kısım uyuyor sadece şirket ve patron kısımları uymuyor henüz öğrenciyiz :) gerçekten süpermiş ya aynı zamanda doğru lol ne cümle oldu ya.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 hoşmuş (kısa ve öz)[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 -->11. Patronunuzun sizin yaptiginiz isleri yapabilme becerisi yoktur... başarılı bir patronun böyle olması lazım zaten ;)[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: magecy, 05 Haziran 2005 15:52 tarihinde demiş ki: -->11. Patronunuzun sizin yaptiginiz isleri yapabilme becerisi yoktur... başarılı bir patronun böyle olması lazım zaten ;) Valla benim müdürüm yaptıgım işlerin %20 sini yapabilse takla atardım... =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [b]WoW[b] Diablesse, Black Sabbath, Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 heheheh neden 9 tane yok yaw bendesayıyorum hep 9 cıkıyo :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 hmm ilginç bir çalışma olmuş :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:263/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 2. görüşüm gine 9. maddeyi görmedim, ama bazı maddeler daha önce okduğum versiyona göre değişmiş onları ararken aradan kaçtı 9. madde :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 9'u tuşlama olayına takılmış bazıları; İş yerinde telefondan hat almak için 9'u tuşlarsınız genellikle. Bu hata da iş hayatındaki ilk zamanlarda 9'u tuşlamadan harala gürele birinin dahilisini çevirip "ooo memet bey ben evi aramıştım siz mi çıktınız eki eki, ben 9'a mı basmamışım hay aksi" gibi durumlar doğurur. Belli bir süre sonra 9 olayına alışınca da evden 9'u tuşlayarak hat alma sendromu ortaya çıkar. Ondan bahsediyor işte 7 numara. Not: Tabi bir de şimdi çalışanların başına 5'i tuşlayarak Tukcell'i, 4'ü tuşlayarak telsim'i, 6'yı tuşlayarak internet üzerinden yurtdışını (numaralar tamamen santrale bağlı olarak değişebilir) arama opsyonları çıktı ki bizim santral de otomatik olarak telefonu kaldırıp 7'e basınca apartmanın sokak kapısı açılıyor ancak ben neden böyle birşey yapıldığını hala anlayamadım :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 hmmm[signature][hline]Mail | Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar