Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2000 li yıllarda yasamanın getirileri

DiaBLeSSe

Öne çıkan mesajlar

said:
DiaBLeSSe, 02 Haziran 2005 14:08 tarihinde demiş ki:
13. Cep telefonunuzu almadan evden cikmak, ki 15 yil
once hic bir etkisi yoktu, artik sizin icin bir panik
nedenidir ve apar topar eve cep telefonunuzu almak
icin geri donersiniz...

işte buna katılıyorum gerçi 15 yıl önce cep telefonum yoktu, şimdi de elinden telefon düşmeyen bir insan olmamama rağmen telefonumu evde unuttuğum için bir defasında 100 küsür basamaklı merdiveni geri çıkmak zorunda kalmıştım...[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
magecy, 05 Haziran 2005 15:52 tarihinde demiş ki:
-->11. Patronunuzun sizin yaptiginiz isleri yapabilme
becerisi yoktur...

başarılı bir patronun böyle olması lazım zaten ;)

Valla benim müdürüm yaptıgım işlerin %20 sini yapabilse takla atardım...
=o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2

[b]WoW[b] Diablesse, Black Sabbath, Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

9'u tuşlama olayına takılmış bazıları;

İş yerinde telefondan hat almak için 9'u tuşlarsınız genellikle.
Bu hata da iş hayatındaki ilk zamanlarda 9'u tuşlamadan harala gürele birinin dahilisini çevirip "ooo memet bey ben evi aramıştım siz mi çıktınız eki eki, ben 9'a mı basmamışım hay aksi" gibi durumlar doğurur. Belli bir süre sonra 9 olayına alışınca da evden 9'u tuşlayarak hat alma sendromu ortaya çıkar. Ondan bahsediyor işte 7 numara.

Not: Tabi bir de şimdi çalışanların başına 5'i tuşlayarak Tukcell'i, 4'ü tuşlayarak telsim'i, 6'yı tuşlayarak internet üzerinden yurtdışını (numaralar tamamen santrale bağlı olarak değişebilir) arama opsyonları çıktı ki bizim santral de otomatik olarak telefonu kaldırıp 7'e basınca apartmanın sokak kapısı açılıyor ancak ben neden böyle birşey yapıldığını hala anlayamadım :)[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...