Schweppes Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Keyif dolu bu pazar günüm sabahı gazete okuyorum! Birden gozume bir haber carpti , ceza alan bir TV kanalına Tam en cok izlendigi saate Kablumbaga belgeseli koymuslar ulan dedim ne salak salak haberler var bide baktim Cezayı verende kim!! :D RADYO TELEVİZYON ÜST KURUMU BASKANİ FATIH KARACA :D AAA! dedim bu adam Rtuk baskanida bizimmi haberimiz yook :) BURDAN SANA SESLENİYORUZ OYSAN SAKLAMA EROTIK FILMLERE IZIN VERRRR :D BIRAK KAPLUMBA BELGESELİNİ CINSELLIK BELGESELLERI YAYINLADA GENCLERE ILERDEKI YASAMLARINDA TECRUBE OLSUN FATIH ABIIII :D Acıkla artık o adam senmisin :D[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x
Schweppes Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Forum kirliligim icin kusura bakmayin :D[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bakılmicak gibi diil mübarek[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
Schweppes Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: HasMez, 05 Haziran 2005 21:27 tarihinde demiş ki: bakılmicak gibi diil mübarek Ulan sanada yaranilmiyoki okuma o zaman :D[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 rofl :lol:[signature][hline]Name: Archy_Firestorm | Buffy_Firestorm LvL: 4x | 3x Class: Rogue-Assassin | Buffer Priest Race: El Morad | El Morad Clan:Academy | - National Point: 1xxx | 100 Server: Ares | Ares
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Lmao.... nihohahuhahuhahahazhuhuhuzhuahuhauahuahuahu[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. http://forum.paticik.com/view.php?id=120703
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 fatih nedir bu kaplumbağlar la ilgili dedikodun??[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Sadece isim benzerliği :D[signature][hline]Nick : SoLaReS Clan : 1907 Server : Ares Nation : El Morad Level : 41+ İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!!
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 eed itiraf ediorum. ben bir kaplumbağayım ve kendi hayatımın belgeselini yayınlattırıveriyom.. :-p[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: fatihkaraca, 06 Haziran 2005 08:56 tarihinde demiş ki: eed itiraf ediorum. ben bir kaplumbağayım ve kendi hayatımın belgeselini yayınlattırıveriyom.. :-p :P:)
BLueSea_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bab bugun NP sıralamasına bakıyordum GAMBİTİ göremedım silmişler heralde GM mi oldu ondanmı acep :P
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 "its secret" ichigan böle dior :D Muhtemelen dupeden ban yedi :D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. http://forum.paticik.com/view.php?id=120703
Öne çıkan mesajlar