BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 eheh ibadete ver kendini açılırsın :P[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 grupta olması kötü ya , mesela aranızda kişisel bir tartışma olduğu zaman gruptan ayrılabilir değil mi ?[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 işte ileri derece paranoya sahibi bir insanın dramı:P düşünürken çizecen kafayı bir gün diye korkuyorum zaten:) sonra da "ayy yeter kızlardan bıktım vallahiiiiii Allah seni inandırsııııııın....." diye geleceksin bucak bucak kaçmak gerekecek :lol:[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ya grup olayı sorun diil, kız arkadaşımın olduu grup Cover grubu. Okul Festlerinde çıkıyoruz, zaten robert te çıktık, alman da ve gs lisesinden çıkacaz bitecek sonra grup.. tanıdıığınız patiler de var yani o grupda.. Dier gitarist Deamon, vocalist de Solonor :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 sizin yol yol değil, doom culuk insanlık değil. zamanında sçledim yine sölerim mortcum doomcu kızdan hayır gelmez, ahanda yazıyorum[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 hangi kızdan hayır gelio ki doomcudan hayır gelmez diosun :P[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ahah. doomcuyuz. =) mortisim takma kafaya, okulda ben göz kulak oluorum ona bişey olmaz. arada şüphelenmesen de zaten ilişkiden zevk alamazsın. ben baya yanınızda olan biri olarak şunu diim sana, sevmediine %0.00001 bile ihtimal vermiyorum. ama yine de şüphelenmeye devam et, bu işler böyle işler. =)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Alexi_Septimus, 29 Mayıs 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Mortis. Ilişkide çok düşünen taraf eziquedir. Hayir ilişkide cok düsünen taraf karar veren. ve ilişkiyi yöneten herseye yön veren taraftir kız arakdasimin kafasina takmasini istemedigim zilyar tane oalyi haber vermeden hallediyorum kafama takıyorum onu mutlu ediyorum ve olacak olaylari tahmin ederek ona göre hazirliklar yapiyorum ..ve hersey mukemmel gidiyo önemli olan düsünürken ne düsündügünü bileceksin sorunlari düsünmiceksin sorunlari nasil cözücegini düsüneceksin. Senin tabirinle eziqler günü birlik yasayip hayatin heryerinde düsünmeden haraket edip fiskeler yiyen ve kendini karanliga ve melankoliye gömen insanlardir.[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Ancalgan abi o ilişki dğeil ki dert babalığı, bırak herkes kendi işni düüşnsün ya, düşn düşün yoktur işin , *! dertlidir * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 mortiz bey, aka artiz bey, kesin sne kıza bzulduğunda yapmıştır öyle ibşi, ben çözdüm oalyı bak, bunara ladadığını anladığı anda mesela o haksızsas atıyor mesaj ondan sonra aa ne güzle moduna giridğin anda tekrar çakıyor kafana lafı, aldanma, hatta durduk yerde öyle birşey geliyora dur kkuşkulan *! kuşku tohumları ekmiştir, sahneyi terkedebilr * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 neyse konuyu kapayın, ayrıldık kızla..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hadi ya :=/[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Ne? Yapma yaw :hmm:[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 haydaaa ulan nooldu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 çok düşündüm, dediniz ya üstüne gidersen sıkılır, o oldu işte.. aslında bunlar bahane belki de, o kadar şey yaşadık 2-3 tartışmaya bırakılacak bi ilişki diildi, kız bütün ilklerini benle yaşadı. saçma gelio, belki de sevmiodu beni. naapalım.. :([signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 mortis sanırım şimdi siz ayrıldık ayrılamadık döneminize girmiş oalbilirsiniz, sirin deidği gibi birazcık rahat bırakmak lazım sanırım hatunu, döner zaten, dönmeyeiblir de, o zaman Cake - She'll come back to me çalarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 o gay anthem değil miydi? aslında gider de mortis'e =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Doomcu adam bu Kesmez o şarkılar Şöyle bi my dying bride - for my fallen angel çalınmalı[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 kızın en yakın kız arkıyla konuştum herşeyi anlattım bütün ilişkiyi, fakat benimki buna çok farklı şekilde anlatmış paso yalan sölemiş ikimize de, şu an ikimiz de şaşırmış durumdayız, kız arkadaşlııını kesmeyi düşünüo ben yarın gidip suratına vuracam bunlar ıve defolup gidecem, allam nasıl bi insanla beraber olmuşum ben bu kadar şey yaşamışım şaka gibi![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 öyy lise diyeceğim de bu adam benmle aynı dönem mezun oldu ya liseden? kıza öyyy diyelim o vakit, sana Dario Moreno - Vodka, Radkı ve Şarap çalıyorum bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar