Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlişkide çok düşünen taraf olmak...

Mortis

Öne çıkan mesajlar

işte ileri derece paranoya sahibi bir insanın dramı:P düşünürken çizecen kafayı bir gün diye korkuyorum zaten:) sonra da "ayy yeter kızlardan bıktım vallahiiiiii Allah seni inandırsııııııın....." diye geleceksin bucak bucak kaçmak gerekecek :lol:[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

ya grup olayı sorun diil, kız arkadaşımın olduu grup Cover grubu. Okul Festlerinde çıkıyoruz, zaten robert te çıktık, alman da ve gs lisesinden çıkacaz bitecek sonra grup.. tanıdıığınız patiler de var yani o grupda.. Dier gitarist Deamon, vocalist de Solonor :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

ahah. doomcuyuz. =)

mortisim takma kafaya, okulda ben göz kulak oluorum ona bişey olmaz. arada şüphelenmesen de zaten ilişkiden zevk alamazsın. ben baya yanınızda olan biri olarak şunu diim sana, sevmediine %0.00001 bile ihtimal vermiyorum. ama yine de şüphelenmeye devam et, bu işler böyle işler. =)[signature][hline]Silent dance with death...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 29 Mayıs 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
Mortis.
Ilişkide çok düşünen taraf eziquedir.

Hayir ilişkide cok düsünen taraf karar veren. ve ilişkiyi yöneten herseye yön veren taraftir kız arakdasimin kafasina takmasini istemedigim zilyar tane oalyi haber vermeden hallediyorum kafama takıyorum onu mutlu ediyorum ve olacak olaylari tahmin ederek ona göre hazirliklar yapiyorum ..ve hersey mukemmel gidiyo önemli olan düsünürken ne düsündügünü bileceksin sorunlari düsünmiceksin sorunlari nasil cözücegini düsüneceksin. Senin tabirinle eziqler günü birlik yasayip hayatin heryerinde düsünmeden haraket edip fiskeler yiyen ve kendini karanliga ve melankoliye gömen insanlardir.[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

mortiz bey, aka artiz bey,
kesin sne kıza bzulduğunda yapmıştır öyle ibşi, ben çözdüm oalyı bak, bunara ladadığını anladığı anda mesela o haksızsas atıyor mesaj ondan sonra aa ne güzle moduna giridğin anda tekrar çakıyor kafana lafı,
aldanma, hatta durduk yerde öyle birşey geliyora dur kkuşkulan
*! kuşku tohumları ekmiştir, sahneyi terkedebilr *
Sosyal ağlarda paylaş

çok düşündüm, dediniz ya üstüne gidersen sıkılır, o oldu işte.. aslında bunlar bahane belki de, o kadar şey yaşadık 2-3 tartışmaya bırakılacak bi ilişki diildi, kız bütün ilklerini benle yaşadı. saçma gelio, belki de sevmiodu beni. naapalım.. :([signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

kızın en yakın kız arkıyla konuştum herşeyi anlattım bütün ilişkiyi, fakat benimki buna çok farklı şekilde anlatmış
paso yalan sölemiş ikimize de, şu an ikimiz de şaşırmış durumdayız, kız arkadaşlııını kesmeyi düşünüo ben yarın gidip suratına vuracam bunlar ıve defolup gidecem, allam nasıl bi insanla beraber olmuşum ben bu kadar şey yaşamışım şaka gibi![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...