MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 (gece mangal yapılmıştır etrafta yarı boş yarı dolu bira şişeleri, ve salonda sızmış bir biçimde uyulur. Ertesi sabah saat 16:00 gibi) (Bedenin yarısı çekyat'ta yarısı havada bağırır) x: Lan olm kalksana sabah olmuş yine okulu kaçırdık lan. y: taam kalkıyorum off olm yine fazla içmişiz lan. başım çatlıyo. x: Off bi kahve yapsana.. y: tamam sende şu şişeleri topla.. (mutfağa geçilir, kettle çalıştırlır fakat..) y: Olm Ali abi yine elektriği kesmiş.. x: Tamam ben gidip sökerim şimdi mühürü.. y: olm bigün çok pis patlıcak içimizde mühür olayı. x: boşver Ali abi tanıdıktır bişi olmaz.. Ben gidiyorum mührü sökmeye.. y: Hadi bekliyorum. (kahveler içilir saat 18:00 gibi olur.) y: Olm hadi mangalı ısıt ben biraları kapıp geliyorum.. x: tamam bende acıktım gelince hazırla şişleri.. (ertesi gün. saat 16:00 suları) x: Lan olm kalksana sabah olmuş yine okulu kaçırdık lan. y: taam kalkıyorum off olm yine fazla içmişiz lan. başım çatlıyo. x: Off bi kahve yapsana.. y: tamam sende şu şişeleri topla.. (mutfağa geçilir, kettle çalıştırlır fakat..) y: Olm Ali abi yine elektriği kesmiş.. x: Tamam ben gidip sökerim şimdi mühürü.. y: olm bigün çok pis patlıcak içimizde mühür olayı. x: boşver Ali abi tanıdıktır bişi olmaz.. Ben gidiyorum mührü sökmeye.. y: Hadi bekliyorum. (kahveler içilir saat 18:00 gibi olur.) y: Olm hadi mangalı ısıt ben biraları kapıp geliyorum.. x: tamam bende acıktım gelince hazırla şişleri.. ... ... ..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Manfred Man-Doo wah | arşiv*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: St_Dreamer, 05 Haziran 2005 23:46 tarihinde demiş ki: b:(elinde 4 tane kız var)-eline bakar-kızlar naber ahaha buna çok güldüm[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar