Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Arkadaşlar Pes'i kurcalarken yanlış birşey mi yaptım nedir,oyun bi değişti.Maça girildiğinde sadece bir adam yönetiliyor,çok iğrenç bişi,böyle herkes oynuyor sen bakınıyorsun,çözümünü bilen varsa ve söylerse çok tşk ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 player settings e gel orda ucgen yerine hangi tusu koyduysan ona bas sora da orda "fix" yazıodu galiba onu "default" yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Aslında çok da kötü bişi diil. Ben hep PES de player lock olsa demişimdir. o zmn verdiimiz taktikler daha çok işe yarar. Daa gerçekçi ve zevkli bir oyun olur bence.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 PES'i bilmiyorum ama WE'de player lock var ki zaten?[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar