Verkard Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Bu serverlarda merak ediyorumda yani işte bl bloodfeather washj korgall falan edit olması mumkunmu merakımdan soruyorum ve bilginiz varsa paylasmanızı rica ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 olmaz öyle şey..[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Edit var tabii.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verkard Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ama yapmıyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Saçmalama olur mu öyle şey. Adamlar para kazanıyor bu işten, edit yaparlarsa ne olur biliyor musun?[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 zaten free serverlarda da "biz edite açığız" diye bir yaklaşım yoktur. editi bireyler yapar. wow'da da birileri yapıyor olabilir ama blizzardın bu ihtimali çoktan düşündüğünü ve çok gelişmiş bir loglama sistemi olduğunu sanıyorum.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 keşke yapsalar da yakalasak, zengin oluruz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 daha da iyisi adamlara "$errefsiz GM!" diye mesaj atabilksek :P[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verkard Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 tamam tamam anladık :D en azından teot tuot fln film yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 teot edit aracı deği laming aracı. öyle birşey olsa bile uo'daki free serverlar gibi aciz durumda değiller. (dikkat edin uo demedim, çünkü ea de aciz değil) istedikleri zaman clienti komple bile değiştirebilirler. sadece bir patch'e bakar. yani hiçbir oyunun official serverında bu tarz lamerlikler olmaz, olursa da bir haftada düzelir. ama ileride wowun free serverlarında olacaktır. ona kimse birşey yapamaz.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ki wow da uo gibi dandirikten bir oyun değil, ileride krrios client falan çıkamaz. ya da oyuna item eklemesi yapılamaz, yapılsa da uodaki gibi ps ile yapılamaz. 3d modelleme bilgisi gerekir. yani bu oyun blizzardda oynanır.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Mum_Chamber, 06 Haziran 2005 11:37 tarihinde demiş ki: ki wow da uo gibi dandirikten bir oyun değil, ileride krrios client falan çıkamaz. ya da oyuna item eklemesi yapılamaz, yapılsa da uodaki gibi ps ile yapılamaz. 3d modelleme bilgisi gerekir. yani bu oyun blizzardda oynanır. uoya laf yok uoyu mahveden ea keske wowu origin yapsa mesela[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar